Το σκέφτεται…

από AllAboutARIS

Την άποψη πως η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και μπορεί να καλύψει τη ρήτρα των 190 εκ. ευρώ του Νεϊμάρ, εκφράζει σήμερα η ισπανική εφημερίδα Marca.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με τη συνάντηση που φαίνεται πως είχε ο Νεϊμάρ με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν το γκαλά για τη Χρυσή Μπάλα στη Ζυρίχη.

Την ώρα που ο Βραζιλιάνος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να του προσφέρει το ποσό των 19 εκ. ευρώ το χρόνο, η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει αποφασισμένη να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, στη Ρεάλ σκέφτονται σοβαρά να σπάσουν την ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ που φτάνει τα 190 εκ. ευρώ, προκειμένου να τον κάνουν κάτοικο Μαδρίτης.

Η Marca αποκαλύπτει πως στη Ρεάλ σκέφτονται σοβαρά να προβούν στη συγκεκριμένη κίνηση, αφού θέλουν διακαώς τον Νεϊμάρ και για αυτό το λόγο έχουν προσεγγίσει τον πατέρα του παίκτη που είναι επί της ουσίας ο άνθρωπος που αποφασίζει, αφού λειτουργεί ως εκπρόσωπος και μάνατζερ του γιου του.

Πάντως στην Ισπανία, δεν αποκλείουν, να έχει διαρρεύσει τις πληροφορίες για ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Νεϊμάρ, η πλευρά του Βραζιλιάνου επιθετικού, ούτως ώστε να έχει ένα καλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί στις συνομιλίες με τη Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα η Marca αναφέρει πως στους «μνηστήρες» για το Νεϊμάρ, εκτός από τη Ρεάλ, συγκαταλέγονται η Παρί, η Σίτι και η Γιουνάιτεντ.

Προτεινόμενα Άρθρα