Η αγωνιστική δράση των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα του ΑΡΗ.

Η αγωνιστική δράση των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δείτε το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΡΗ.

Αναλυτικά: 

-Το Σάββατο 23/1 στις 10:30 η Κ17 αντιμετωπίζει τον Ερμή Καλαμαριάς στον εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Μίκρας.

-Την ίδια ώρα, στο γήπεδο της Τριανδρίας οι ακαδημίες ποδοσφαίρου (γεν.2001) παίζουν με την ομάδα της Καλαμαριάς για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

-Στις 17:00 η σκακιστική ομάδα αγωνίζεται με την ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Συκεών-Νεάπολη στη δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών για τη 2η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήματος Π.Ο. Α΄Θεσσαλονίκης.

-Στις 17:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αντιμετωπίζει τον ΑΟ Μαρκόπουλου στην έδρα του.

-Στις 20:00 το ανδρικό βόλεϊ παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Μίκρας.

-Την Κυριακή 24/1 , στις 12:00 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ παίζει κόντρα στον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

-Στις 17:00 η σκακιστική ομάδα υποδέχεται στην έδρα της (γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, Παπαναστασίου 154) την ομάδα του Βορρά Αμπελοκήπων για τη 3η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήματος Π.Ο. Α΄Θεσσαλονίκης.

-Στις 17:30 η ομάδα handball γυναικών  αγωνίζεται κόντρα στη Ν.Ελβετία στο Ε.Γ. Μίκρας και στις 19:30 στο ίδιο γήπεδο η ανδρική ομάδα παίζει με την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας με γηπεδούχο την Πυλαία.

"Να βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά"
Προηγούμενο άρθρο "Να βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά"
Επόμενο άρθρο "Πρώτος στόχος η οικονομική εξυγίανση"
"Πρώτος στόχος η οικονομική εξυγίανση"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News