Καταλήγει στους «έντεκα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας σήμερα και εν συνεχεία ανακοινώνεται η αποστολή

O ΑΡΗΣ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για ακόμη ένα παιχνίδι και πάλι υπάρχουν ερωτηματικά όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο προπονητής του ΑΡΗ αντιμετωπίζει για ακόμη μία εβδομάδα προβλήματα απουσιών αλλά και διλήμματα όσον αφορά κάποιες θέσεις του αρχικού σχήματος. Μία από αυτές είναι του τερματοφύλακα, στην οποία ο 58χρονος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει για δεύτερο σερί ματς τον Τζινάρ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βουτσιάς θα καλύψει λογικά το κενό των Γεωργιάδη και Καζναφέρη, ο Τσουμάνης το αριστερό, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει ο παρτενέρ του Ρόβα στα χαφ. Εφόσον ο «Αναστό» επιλέξει τον Μελισσά, τότε Ιντζίδης και Σαμαράς θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο τς άμυνας. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει όμως τον Καλογέρη, τότε δεν αποκλείται να ξεκινήσει τον Μελισσά στα στόπερ, λογικά αντί του Σαμαρά. 

Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αν εφαρμόσει το πλάνο Κρύας Βρύσης, τότε Ντούνης και Πόι θα ξεκινήσουν στις πλευρές, ειδικά από την στιγμή που τα πήγαν αρκετά καλά απένατι στην ομάδα της Πέλλας. Ο Τάτος θα προωθηθεί ξανά σε ρόλο «δεκαριού» και ο Καπνίδης λογικά θα ξεκινήσει κορυφή, εφόσον ο «Αναστό» δεν αποφασίσει να επαναφέρει τον Κυβελίδη στο αρχικό σχήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα