Πλησιάζει ο Ντούνης

από AllAboutARIS

Ξανά σκόρερ ο Ντούνης, ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΑΡΗ.

ΤΖΙΝΑΡ: Γρήγορες αντιδράσεις από τον Ισπανός στις περιπτώσεις που χρειάστηκε όπως στη φάση του 37΄με το λάθος γύρισμα του Σαμαρά. Το δεύτερο γκολ, το μισό του ανήκει από το γρήγορο βολέ που έπιασε ανοδιοργάνωτη την άμυνα της Καβάλας.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον κατά συνθήκη δεξιό μπακ του ΑΡΗ. Καλή αμυντική συμπεριφορά απέναντι στον Δουμάνη, πολλά και γρήγορα ανεβάσματα και πολλές συνεργασίες πότε με τον Ντούνη και πότε με τον Πόι. Προσόν του ότι είναι εξαιρετικά γρήγορος.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Κανένα πρόβλημα για τον αμυντικό του ΑΡΗ απέναντι σε Πτηνόπουλο και Κυριακίδη. Κυριάρχησε στον αέρα, θετικός και με την μπάλα χαμηλά.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Με εξαίρεση το απρόσεκτο γύρισμά του στον Τζινάρ στο 37΄ ήταν αλάνθαστος και με πολύ γρήγορες αντιδράσεις.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Καλό ματς από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ που αφού δεν είχε πολύ δουλειά από την πλευρά του ανέβηκε πολλές φορές και δημιούργησε προβλήματα.

ΡΟΒΑΣ: Πολύ καλό ματς από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που επιστέγασε την εμφάνισή του με ένα εκπληκτικό γκολ. Μπορεί να σκοράρει σπάνια αλλά το γκολ που πέτυχε ήταν σπάνιας ομορφιάς.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Έκανε τη δουλειά που ξέρει να κάνει καλά. Να κόψει και να μοιράσει σωστά χωρίς… φιοριτούρες. Πότε με παρτενέρ τον Ρόβα και πότε με τον Τάτο.

ΤΑΤΟΣ: Όλο το παιχνίδι του ΑΡΗ περνούσε από τα πόδια του. Είχε 1-2 πολύ καλά σουτ πριν τον ωραία εκτελεσμένο πέναλτι. Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι έψαχνε ένα ακόμη γκολ και κάποιες φορές δεν έδωσε την μπάλα σε αμαρκάριστους συμπαίκτες του.  

ΠΟΙ: Σοβαρή εμφάνιση από τον αργεντινό που στη φάση του πέναλτι που κέρδισε έδειξε την ποδοσφαιρική του ευφυΐα αφού το πήρε έξυπνα από τον αντίπαλό του.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπορεί να μην σκόραρε αλλά έκανε πολλές δουλειές και ήταν μέσα στις φάσεις. Από δικό του σουτ ξεκίνησε η φάση του πέναλτι ενώ απώλεσε 1-2 ακόμη ευκαιρίες να βάλει κι αυτός γκολ.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο. Διανύει περίοδο φόρμας, είναι πηγή διαρκούς κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες ενώ σκοράρει και συνέχεια με συνέπεια να πλησιάζει τον Καπνίδη.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί και δεν απείλησε.

 

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Ο Γάλλος έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και αυτό τον έχει κάπως επηρεάσει. Ήταν πάντως δημιουργικός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Μπήκε στο τέλος.

Προτεινόμενα Άρθρα