«Οπλισε» και… έγραψε, 2842 μέρες μετά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν είναι σκόρερ, αλλά όταν βρίσκει την ευκαιρία, δεν την αφήνει να πάει χαμένη

Ο Βασίλης Ρόβας δεν ήταν ποτέ σκόρερ. Δεν είναι και η θέση του τέτοια άλλωστε, αφού πρόκειται για έναν ακούραστο… εργάτη στον χώρο του κέντρου, που δεν βρίσκει συχνά δίχτυα. Χθες όμως το έκανε, μετά από πολύ καιρό, σκοράροντας ίσως το πιο όμορφο γκολ της καριέρας του.

Στο 64ο λεπτό ο Πόι έστρωσε έξω από την περιοχή στον έμπειρο μέσο και αυτός αφού «ζύγισε» το σουτ, έστειλε με μία βολίδα την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Αθανασίου. Εκεί όπου ο τερματοφύλακας της Καβάλας δεν μπορούσε πραγματικά να κάνει τίποτα, από το να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Πέραν όμως του εντυπωσιακού αυτού τέρματος, η ουσία είναι και στους… αριθμούς.

Συγκεκριμένα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ρόβα μετά από οκτώ χρόνια ή διαφορετικά μετά από 2842 ημέρες! Δηλαδή ήταν και το παρθενικό του με την φανέλα του ΑΡΗ, αφού δεν είχε σκοράρει κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα. Το τελευταίο τέρμα που πέτυχε ήταν στις 13 Απριλίου του 2008 ως παίκτης του Ατρομήτου, στην εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1 με την Βέροια. Ο ίδιος φυσικά θα ήθελε να το πετύχει σε υψηλότερο επίπεδο ή σε ένα ντέρμπι (το είπε και χθες), κάτι που θα έχει την ευκαιρία να κάνει με την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα