Ο… ξενοδόχος Ρονάλντο

από AllAboutARIS

Το ότι έχει πάρει την είσοδό του στον επιχειρηματικό τομέα του τουρισμού και συγκεκριμένα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, πολύ σοβαρά, απέδειξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, οποίος φέρεται να πλήρωσε 140 εκ. ευρώ για την αγορά ξενοδοχείου στο Μονακό.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα που αποκάλυψαν το γεγονός, ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου αποφάσισε να επενδύσει 140 εκατ. στην αγορά ξενοδοχειακής μονάδας στην καλύτερη «γειτονιά» του Μόντε Κάρλο. Ο Ρονάλντο απέκτησε το ξενοδοχείο από μία κοινοπραξία μεταξύ της κτηματομεσιτικής εταιρείας The Proto Group και του Αμερικανού μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ.

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη επένδυση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, την οποία ό ίδιος βλέπει ως τον τομέα με τον οποίο θα ασχοληθεί όταν εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση. Στα τέλη του 2015 ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως από κοινού με τον ξενοδοχειακό όμιλο Pestana θα επενδύσουν 75 εκατ. ευρώ στο άνοιγμα ξενοδοχείων που θα φέρουν το εμπορικό λογότυπο «CR7».

Τα δύο πρώτα ξενοδοχεία θα ανοίξουν το επόμενο έτος στο πορτογαλικό νησί της Μαδέρας, ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, καθώς και στη Λισαβόνα. Το τρίτο και το τέταρτο θα χτιστούν σε Μαδρίτη και Νέα Υόρκη και θα ανοίξουν τις πύλες τους το 2017.

Προτεινόμενα Άρθρα