Αποφασίζει ο ΓΓΑ για Μποροβήλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Είναι πολύ πιθανό ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός να είναι αυτός που θα αποφασίσει για το θέμα της έκπτωσης του Γιώργου Μπροβήλου από την προεδρία της Super League.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΠΟ δεν συζητήθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει από το βούλευμα του Σταύρου Κοντονή, σύμφωνα με το οποίο όσοι παράγοντες εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες θα πρέπει να κηρυχτούν έκπτωτοι από τα αξιώματά τους.

Ανάμεσα στα ονόματα όσων κατηγορούνται για το σκάνδαλο Koriopolis βρίσκεται και αυτό του προέδρου της Super League, αντιπροέδρου της ΕΠΟ, και προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου.

Όπως αναφέρει η LiveSport, παράγοντες και στελέχη της ΕΠΟ θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος έκπτωσης του από τη θέση του προέδρου της Super League από τη στιγμή που οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό πλημμελήματος και όχι σε βαθμό κακουργήματος.

Έτσι, σε περίπτωση που μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο από την κοινοποίηση του βουλεύματος η ΕΠΟ ή η Super League δεν επιληφθούν του θέματος, τότε όπως ορίζει ο νόμος θα πρέπει να αποφασίσει γι’ αυτό ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα