Ξεμούδιασε με νίκη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καπνίδης και Ντόγος τα γκολ για τους «κίτρινους».

Την ευκαιρία να κάνει νέες δοκιμές είχε ο Νίκος Αναστόπουλος, στην φιλική αναμέτρηση με την Πύδνα Κίτρους, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν της ομάδας από την Πιερία με 2-1, σε ένα ματς που λίγη σημασία είχε το αποτέλεσμα. Ο 58χρονος τεχνικός «τσέκαρε» πρόσωπα και σχήματα, με τους παίκτες από την άλλη να ξεμουδιάζουν από τις προπονήσεις και να παίρνουν κάποια αγωνιστικά λεπτά.

Ο «Αναστό» ξεκίνησε με τον Σιδεράκη στο τέρμα, τους Γεωργιάδη-Τσουμάνη στα άκρα της άμυνας και τον Ιντζίδη μαζί με τον Μαζουλουξή στο κέντρο της άμυνας. Μελισσάς-Καλογέρης ήταν το δίδυμο στα χαφ, ο Πόι με τον Βουτσιά στις πλευρές και ο Ν’ Λουντούλου πίσω από τον προωθημένο Καπνίδη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες από πλευράς θεάματος, αφού πέραν των δύο γκολ που σημειώθηκαν, δεν υπήρξε κάτι άλλο αξιόλογο. Στο 9′ ο Καπνίδης έκανε το 1-0 με πέναλτι μετά από χέρι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι απάντησαν επίσης από την άσπρη βούλα. Ο Τζινάρ ανέτρεψε στο 36′ τον Τρικαλόπουλο και ένα λεπτό αργότερα ο Πετρουζέλης ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αναστόπουλος άλλαξε κατά τα 7/11 την ενδεκάδα και έπαιξε με 4-4-2, έχοντας προωθημένους τους Κυβελίδη και Κωνσταντινίδη. Ο ΑΡΗΣ εμφανίστηκε αισθητά ανεβασμένος στην επανάληψη και στο 59′ έκανε το 2-1 με τον Ντόγο. Στο τελευταίο τέταρτο ο αγώνας πήρε μία… άγρια ομορφιά, αφού ΑΡΗΣ και Πύδνα έχασαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο 76′ ο Σιδεράκης πραγματοποίησε κακή έξοδο και ο Κυπαρρίσης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μαζουλουξής όμως απομάκρυνε προς κενής εστίας, διατηρώντας το 2-1. Το 2-2 θα μπορούσε να έρθει και στο 87′, αλλά ο Σιδεράκης απομάκρυνε δύσκολα την προσπάθεια του αμαρκάριστου Σαβελίδη μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά ο αργότερα ο Μπουλγκουρίδης με ένα δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

ΑΡΗΣ: Τζινάρ (46′ Σιδεράκης), Γεωργιάδης (46′ Σαμαρόπουλος), Μαζουλουξής, Μελισσάς (46′ Καζναφέρης), Τσουμάνης (46′ Ντόγος), Ιντζίδης (73′ Βουτσιάς), Πόι (46′ Ντούνης), Καλογέρης (82′ Ανδρεάκος), Καπνίδης (46′ Κυβελίδης), Ν’ Λουντούλου (77′ Μπουλγκουρίδης), Βουτσιάς (46′ Κωνσταντινίδης)

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: Ταταρίδης (68′ Αλυσανδράτος), Κόλλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου (83′ Γελαδάρης), Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Σαβελίδης (88′ Σκριβάνος), Δήμας, Κυπαρρίσσης, Τρικαλόπουλος (60′ Τσιούμης), Οττα

Προτεινόμενα Άρθρα