Το ορθολογικό πρώτο ημίχρονο και οι δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μοίρασε τον χρόνο ο «Αναστό», δίνοντας και πάλι ευκαιρίες στους «μικρούς»

Το χθεσινό φιλικό με τον Αιγινιακό, σε σχέση με τα περισσότερα από  αυτά που έχει δώσει ο ΑΡΗΣ, αποτέλεσε όντως μία πολύ καλή ευκαιρία για συμπεράσματα από πλευράς Αναστόπουλου.

Μετά το φιλκό με τον Αγροτικό Αστέρα, το χθεσινό είναι στην 2η θέση της σχετικής λίστας λόγω της δυναμικότητας το αντιπάλου, αφού πρόκεται για μία ομάδα με έμπειρο ρόστερ, που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στην Φούτμπολ Λιγκ από τον 2ο όμολο. 

Για αυτόν τον λόγο, ο «Αναστό» επέλεξε να ξεκινήσει μία ορθολογική ενδεκάδα στο πρώτο ημίχρονο, χρησιμοποιώντας επί το πλείστον βασικούς. Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε χθες με τους Σιδεράκη, Γεωργιάδη, Τσουμάνη, Ιντζίδη, Μελισσά, αλογέρη,Τάτο, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Πόι και Καπνίδη, για αυτό και το πρώτο ημίχρονο ήταν το… καλό του. Οι «κίτρινοι» δημιούργησαν φάσεις, πέτυχαν ένα γκολ και δεν επέτρεψαν τον αντίπαλο τους απειλήσει, δείχνοντας αγωνιστική ετοιμότητα παρά την απουσία επίσημων αγώνων από τα πόδια τους, τις τελευταίες δύο εβδομάδες. 

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερος μέρος και ειδικότερα από το 60′ και μετά, κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε ο Αναστόπουλος. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την επανάληψη με τους Τζινάρ, Βουτσιά, Ιντζίδη, Μαζουλουξή, Τσουμάνη, Καζναφέρη, Τάτο, Ντόγο, Κόκε, Κωνσταντινίδη και Κυβελίδη. Ο τελευταίος άλλαξε αρκετέ φορές θέση με τον Κωσταντινίδη που κινούνταν στις πλευρές, σε ένα δεύτερο μέρος που προσφέρθκε περισσότερο για δοκιμές, για αυτό και έπεσε ο ρυθμός κυρίως από πλευράς ΑΡΗ, μαζί και με την είσοδο των «μικρών». 

Προτεινόμενα Άρθρα