"Ο ΑΡΗΣ δεν αξίζει να βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική"

από AllAboutARIS

Ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ, Παντελής Αντωνιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air, τόνισε πως ο ΑΡΗΣ βάσει ποιότητας και δυναμικής δεν αξίζει να βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή για να ξαναπαίξει για λογαριασμό της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας χαφ:

Αν του έχει μείνει κάποιο παράπονο για το γεγονός ότι δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον ΑΡΗ:

«Όταν σε μια ομάδα έχεις ζήσει στιγμές αξέχαστες, θα σου μείνει αυτό για πάντα. Σίγουρα μου έχει μείνει ένα παράπονο, αλλά περιμένω. Μπορεί άμεσα ή έμμεσα να ξαναβρεθώ στην ομάδα που αγαπάω. Ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, να κάνω τον αγώνα μου και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω και τον ΑΡΗ».

Για ποια στοιχεία πιστεύει πως έχει βελτιώσει στο παιχνίδι:

«Αυτό που δεν είχα και σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσω, είναι λίγο καλύτερη τεχνική με την μπάλα και λίγο καλύτερη πάσα. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που θέλω να βελτιώσω και αν τα καταφέρω πιστεύω θα είμαι έτοιμος».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Αιγινιακό:

«Τα πράγματα εδώ είναι πάρα πολύ καλά, το ρόστερ είναι έμπειρο με πολύ καλούς παίκτες και δεν το κρύβουμε ότι πάμε για άνοδο. Είμαστε δεύτεροι με τρεις βαθμούς λιγότερους από τον πρώτο εξ’ αιτίας δικών μας λαθών. Πιστεύω στο τέλος πως θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να δείξουμε πρόσωπο στα παιχνίδια που απέμειναν για να βγούμε πρωταθλητές».

Για το φιλικό με τον ΑΡΗ:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Όχι μόνο λόγω ονόματος, αλλά και λόγο ρόστερ. Παίκτες «κλειδιά» της, τους οποίους συμπαθώ κιόλας, είναι ο Τάτος, ο Κόκε και ο Καζναφέρης».

Για την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει η φετινή ομάδα του ΑΡΗ, σε σύγκριση με την περσινή:

«Θα συμφωνήσω. Πέρυσι έπαιξα με τον ΑΡΗ και το διαπίστωσα αυτό. Έλλειπε η εμπειρία, έλλειπε ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα στην πλάτη του».

Για τα μελλοντικά του σχέδια:

«Στα σχέδια μου είναι να επιτεύξει ο Αιγινιακός τους στόχους του και αργότερα στο μέλλον θέλω ν’ αγωνιστώ όσο το δυνατόν σε υψηλότερο επίπεδο».

Για το γεγονός ότι λίγοι παίκτες που βγήκαν από τις ακαδημίες του ΑΡΗ δεν έκαναν την αναμενόμενη καριέρα:

«Αυτά τα παιδιά ήταν ταλαντούχα, θέλαμε όλοι μας να παίξουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά ατυχίες υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και πιστεύω πως κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με το επίπεδο που βρίσκεται. Και ο Διούδης και ο Γιαννιώτας θα ήθελαν να παίζουν πιο ψηλά».

Προτεινόμενα Άρθρα