Έξω ο Καπνίδης,μέσα ο Μπαϊμάκης

από AllAboutARIS

Κανονικά η 21η αγωνιστική

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (14/02, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Αντώνης Καπνίδης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο -για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βασίλης Ρόβας από την πλευρά του ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ στον αντίποδα ο Πέτρος Μπαϊμάκης προπονήθηκε κανονικά.     

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

 Κανονικά η 21η αγωνιστική

 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αποφάσισε οριστικά τη διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 14/02/16. Σε αυτή την ημερομηνία θα γίνουν οι αγώνες που βάσει προγράμματος επρόκειτο να διεξαχθούν στις 31/01/16 και μετατέθηκαν.

Αναλυτικά, για τον 1o και τον 2o όμιλο θα πραγματοποιηθεί η 21η αγωνιστική, για τον 3ο όμιλο η 15η αγωνιστική και για τον 4ο όμιλο η 17η αγωνιστική».

Προτεινόμενα Άρθρα