Στο τραπέζι ο Αβραάμ

από AllAboutARIS

Ένα ηχηρό όνομα για την άμυνα περιλαμβάνει η λίστα των Καρυπίδη-Αναστόπουλου για το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που όμως είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Σε μια αποστροφή του λόγου του σε μια συνέντευξη τύπου που είχε παραθέσει ο ερασιτέχνης, ο Θόδωρος Καρυπίδης σε ένα πηγαδάκι όταν ρωτήθηκε για τι παίκτες σχεδιάζει να φέρει στον ΑΡΗ εφόσον γίνει ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ, είχε πει ότι: “αν σας εντυπωσίασαν αυτοί που ήρθαν φέτος στη Γ΄ Εθνική περιμένετε να δείτερ του χρόνου” . Δεν έκρυψε δηλαδή ότι έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το ρόστερ της νεάς σεζόν, σχέδια στα οποία εντάσσεται και το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου. 

Είναι γνωστό άλλωστε ότι Αναστόπουλος και Καρυπίδης έχουν ξεκινήσει δειλά-δειλά να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν όσον αφορά το αγωνιστικό και το όνομα του 32χρονου αμυντικού βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Δεν θα πρέπει να λησμονείται το γεγονός ότι Αναστόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος έχουν συνεργαστεί και τη σεζόν 2005-06 στον ΑΡΗ, διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Υπάρχουν βέβαια σημαντικά εμπόδια στην συγκεκριμένη περίπτωση και κυρίως το οικονομικό. 

Ο Παπαδόπουλος από πέρσι, φεύγοντας από τον Τραμπζονσπόρ, έγινε ο πρώτος έλληνας που αγωνίστηκε στην Κίνα, πρωτάθλημα στο οποίο εσχάτως έχουν πέσει εκατοντάδες εκατομμύρια (βλέπε Τζάκσον Μαρτίνες, Ζερβίνιο). Ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται στην Shanghai Shenhua και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει συμβόλαιο 800.000 ευρώ που με τις φετινές αποδοχές του θα φθάσει συνολικά τα 2εκ. Το πρωτάθλημα στην Κίνα αρχίζει τον Μάρτιο και εδώ και λίγο καιρό ο Παπαδόπουλος για τον οποίο ακούστηκε και το όνομα του Ατρομήτου, επέστρεψε στην Σανγκάη και την προετοιμασία της ομάδας του στην οποία προπονητής είναι ο Γκρεγκόριο Μανθάνο και συμπαίκτες έχει τους Ντεμπά Μπα, Φρέντι Γκουαρίν, Τιμ Κέιχιλ, Μοχάμεντ Σισοκό και Τζιοβάνι Μορένο. 

Θυμίζουμε ότι ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε στον ΑΡΗ από το 2003 ως το 2008 που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, κάνοντας 118 συμμετοχές με 13 γκολ. Πέρσι με την Σανγκάη είχε 23 συμμετοχές και ένα γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα