Η καρδιά της Ντόρτμουντ, χτυπάει δυνατά και στην Ελλάδα! (pics+vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κοπή της πίτας… σε δύο διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα

Η καρδιά της Ντόρτμουντ χτυπάει δυνατά στην Ελλάδα μέσω του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club,το οποίο την περασμένη Τρίτ (09/02) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Μάλιστα η εκδήλωση έγινε παράλληλα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, παρουσία του στελέχους του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, Γιάννη Μιχαλήτσου, στο event της συμπρωτεύουσας. 

Το σχετικό δελτίο Τύπου του κλαμπ, αναφέρει: «Σε μία πολύ όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club. H διαδικασία εξελίχθηκε σε δύο διαφορετικά… μέρη ταυτόχρονα, αφού οι φίλοι του κλαμπ είχαν συγκεντρωθεί τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

Η κεντρική εκδήλωση έγινε στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, παρόντων αρκετών μελών του κλαμπ αλλά και φίλων. Ο χώρος του ιρλανδικού Dubliner ήταν κυριολεκτικά βαμμένος στα κιτρινόμαυρα με τα κασκόλ, τις σημαίες και τα πανό του κλαμπ να έχουν διακοσμήσει τους τοίχους. Τη γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και του ΟΦΗ, Γιάννης Μιχαλήτσος, ενώ παρευρέθησαν εκπρόσωποι από άλλα επίσημα κλαμπ φίλων ευρωπαϊκών συλλόγων (Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι).

Την ίδια ώρα, οι φίλοι του κλαμπ στην Αθήνα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club, έστησαν τη δικιά τους γιορτή, κόβοντας και αυτoί την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα. Διαφορετική πόλη, αλλά ίδιο πάθος για τα χρώματα της Ντόρτμουντ!

Μετά το τέλος του νικηφόρου προημιτελικού κυπέλλου της Ντόρτμουντ κόντρα στη Στουτγκάρδη, πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης κλήρωση με μεγάλα έπαθλα, μεταξύ των οποίων ήταν και μία υπογεγραμμένη φανέλα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η κλήρωση, μάλιστα, μεταδόθηκε ζωντανά μέσω livestream για να την παρακολουθήσουν μέλη του κλαμπ από την Αθήνα, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ

Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club αποτελεί το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, αριθμεί όμως μέλη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το κλαμπ μετράει πλέον περισσότερα από 2 χρόνια ζωής και αποτελεί τον πυρήνα συσπείρωσης των φίλων της Ντόρτμουντ στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την οπαδική τους προτίμηση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club μπορεί να βρει κανείς στο www.facebook.com/bvb09greece και στο bvb09greece.wordpress.com».

Προτεινόμενα Άρθρα