Στον Παναιγιάλειο ο Ρένια

από AllAboutARIS

Για μεγάλο διάστημα ανενεργός ο 23χρονος χαφ

Πέρασαν 10 μήνες από τη τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα του ΑΟ Χανίων για τον Άντι Ρένια,ο οποίος όμως βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής με τη φανέλα του Παναιγιάλειου τον οποίο θα προσπαθήσει και με τη βοήθεια των συμπαικτών του να διατηρήσει στη Football League.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άντι Ρένια (Andi Renja). Ο νεαρός (γεν. 6 Ιανουαρίου 1993) Αλβανός επιθετικός προέρχεται από τα τμήματα υποδομών τού Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αγωνίστηκε συνολικά σε 14 παιχνίδια (3 στη Super League και 11 στη Γ΄ Εθνική), πριν συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Χανιά, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος. Η θέση του Ρένια είναι ακριβώς αυτή του «έξω δεξιά», ενώ κύριο προσόν του είναι η ταχύτητα, με τη «μελανόλευκη» διοίκηση να προσδοκά να βοηθήσει στον επιθετικό τομέα. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Αίγιο την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League».

Προτεινόμενα Άρθρα