Στις καθυστερήσεις….

από AllAboutARIS

Την Δευτέρα, τρεις μέρες πριν από την εκδίκαση της αίτησης Σκόρδα για το Ρύσιο αποφασίζουν οι δικηγόροι. Ημερομηνίες για ραντεβού στην Αθήνα περιμένει ο Α.Σ.

Από τα χείλη των δικηγόρων κρέμμονται στον ΑΡΗ αφού η μακροχρόνια αποχή από τα καθήκοντά τους καθιστά αμφίβολη την εκδίκαση της αίτησης που έχει καταθέσει ο Σκόρδας για τον ορσιμό της αρχικής τιμής πλειστηριασμού του Νέου Ρυσίου που είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί στις 25 του μήνα. Οι δικηγόροι συνεχίζουν την αποχή τους σίγουρα ως την Δευτέρα 22/2 ημέρα που θα αποφασίσουν αν θα την παρατείνουν για άλλη μια εβδομάδα. Αν υπάρξει αναβολή και η εκδίκαση μετατεθεί για τον άλλο μήνα ή αργότερα, είναι κάτι που δεν εξυπηρετεί την διαδικασία της εκκαθάρισης που είναι ήδη αργοπορημένη και υπάρχει σοβαρόις κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί μέχει τον Μάιο που επιθυμεί ο ΑΡΗΣ. 

Ακόμη πάντως και αν συνεχιστεί η αποχή υπάρχει πάντα η δυνατότητα να δοθεί εξαίρεση από τον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης εξαιτίας της κρισιμότητας της υπόθεσης και των χρονικών προθεσμιών. Σε κάθε περίπτωση, εκτός του Θόδωρου Καρυπίδη που έχει αναλάβει το κομμάτι αυτό και κυρίως το οικονομικό, το θέμα της εκκαθάρισης “καίει” πρωτίστως το Δ.Σ του ερασιτέχνη που θα λάβει και τις σημαντικέ αποφάσεις ως ο θεσμικός φορέας που θα κιινήσει τις διαδικασίες σύστασης της νέας ΠΑΕ., 

Για το λόγο αυτό ο ερασιτέχνης έχει ζητήσει και περιμένει να οριστικοποιηθούν ραντεβού τόσο με τον Σταύρο Κοντονή όσο κια με τον Γ.Σ του υπουργείου Ιούλιο Συναδινό με θέμα τον αθλητικό νόμο και φυσικά την περίπτωση του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα