Το επιθετικό σχήμα με την κοινή παρουσία Κόκε-Τάτου φαίνεται ότι "κερδίζει" τον Αναστόπουλο.

Δύσκολα να το αλλάξει

Το επιθετικό σχήμα με την κοινή παρουσία Κόκε-Τάτου φαίνεται ότι "κερδίζει" τον Αναστόπουλο.

Με την ίδια πάνω-κάτω συνταγή θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αγιονερίου ο ΑΡΗΣ.

Την πετυχημένη συνταγή των τελευταίων αγώνων θα ακολουθήσει όπως φαίνεται ο Νίκος Αναστόπουλος στον αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου αφού δεν συντρέχει και κάποιος ιδιαίτερος λόγος να την αλλάξει. Αναφερόμαστε στην κοινή παρουσία στην ενδεκάδα των Κόκε, Τάτου, δυο παικτών με κοινά χαρακτηριστικά και κίνηση στον ίδιο χώρο. Το σχήμα με τον Ρόβα μοναδικό “εξάρι” και τους δυο επιθετικούς χαφ αρέσει στον προπονητή του ΑΡΗ αφού όταν λειτουργεί καλά, κάνει τους κίτρινους πιο επιθετικούς, σαφώς πιο δημιουργικούς και ενίοτε θεαματικούς. Ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδια στον καλό αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. 

Αν ισχύσει κάτι, ο βασικός ως την τιμωρία του Καζναφέρης μάλλον θα μείνει στον πάγκο κια θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Μια θέση που μπορεί να “παίζεται” είναι του φορ, αφού ο Κυβελίδης όποτε καλείται να αντικαταστήσει τον Καπνίδη σκοράρει και βάζει δύσκολα στον προπονητή του. Ο τελευταίος όμως και στο παρελθόν όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο δίλλημα, επέλεξε τον 23χρονο επιθετικό, κρίνοντας την συνολική του φετινή παρουσία.

Σειρά το Europa League
Προηγούμενο άρθρο Σειρά το Europa League
Επόμενο άρθρο «Η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει την ΕΠΣ Κυκλάδων»
«Η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει την ΕΠΣ Κυκλάδων»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News