«Ώρα να πηγαίνει»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Επίθεση» από τις βρετανικές εφημερίδες στον Λουίς φαν Χάαλ μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μίντιλαντ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολλανδός για μια ακόμα φορά φέτος είναι ο πρωταγωνιστής σε πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα όλων των εφημερίδων στο Νησί, καθώς μετά την κακή πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε και η ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ από μια ομάδα θεωρητικά κατώτερη. Ο φαν Χάαλ αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της Γιουνάτεντ που ταξίδεψαν στη Δανία και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι επικαλέστηκε το… νόμο του Μέρφι. 

«Ο φαν Χάαλ πρέπει να φύγει» είναι ο τίτλος της «Manchester Evening News», «Προσβολή και τραυματισμός. Η Γιουνάιτεντ έχασε, ο Ντε Χέα τραυματίστηκε και οι οπαδοί τα έβαλαν με τον Φαν Χάαλ» γράφει η «Metro», «Ταπεινωμένος» είναι η μία και μοναδική λέξη που χρησιμοποίησε η «Daily Mail». «Οπαδοί Γιουνάιτεντ: ‘Είμαστε σκ…ά και το ξέρουμε. Φαν Χάαλ: Έχετε δίκιο, είμαστε!» γράφει η «Mirror». Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες εφημερίδες χρησιμοποιούν την ίδια φωτογραφία του φαν Χάαλ να πιάνει το κεφάλι του έχοντας κλειστά τα μάτια σαν να μην πιστεύει τι συνέβη. 

Την ίδια ώρα, εφημερίδα της Δανίας στη βαθμολογία της σε παίκτες και προπονητές βάζει… μηδέν στον Ολλανδό και στους περισσότερους παίκτες των Άγγλων μόλις… δύο!  

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X