Η απόφαση του Ειρηνοδικείου και η προσπάθεια συσχετισμού της με τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Με σημερινή του απόφαση, το Ειρηνοδικείο Αθηνών δικαίωσε 4 πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και επέβαλε στην νέα ΠΑΕ ΑΕΛ την καταβολή των οφειλομένων.

Αυτή η είδηση θα μπορούσε να αφορά άμεσα και τον ΑΡΗ και να φέρει μαύρα σύννεφα πάνω από το “Κλεάνθης Βικελίδης” υπό προϋποθέσεις οι οποίες όμως δεν υφίστανται. Συγκεκριμένα, τα οφειλόμενα που επιδικάστηκαν στους Μπουσινάκη, Αραμπατζή, Σικαλιά και Ρούση αφορούν χρήματα που είχαν λαμβάνειν από τη σεζόν 13-14, όταν η ΑΕΛ ήταν ερασιτεχνικό τμήμα και οι παίκτες είχαν υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά.

Τα οφειλόμενα δεν ήταν ουδέποτε οφειλές της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά της ερασιτεχνικής ομάδας, αυτής δηλαδή που μετέπειτα προχώρησε στη σύσταση της νέας ΠΑΕ και ως επαγγελματικό σωματείο πλέον αγωνίζεται στη Football League. Γι’ αυτό και μεταφέρθηκαν στις… πλάτες της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η απόφαση αυτή του Ειρηνοδικείου με τα ως άνω δεδομένα, δεν έχει κανέναν συσχετισμό με τα χρέη που έχει η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΡΗΣ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ληφθεί ως… καμπανάκι για αναβίωση χρεών που θα μεταφερθούν στη νεοσύστατη ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όταν αυτή συσταθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα