Παγίδες για Μάντσεστερ Σίτι κι Ατλέτικο Μαδρίτης

από AllAboutARIS

Το σημερινό μενού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες», μετά τον διασυρμό από την Τσέλσι για το FA Cup, όπου παρατάχθηκαν με πάρα πολλές αλλαγές λόγω και των τραυματισμών, ψάχνουν την πρώτη τους παρουσία στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Απέναντί τους, η ομάδα από το Κίεβο, η οποία τους είχε αποκλείσει από τη φάση των «16» του Europa League. Στο πρώτο ματς στην Ουκρανία, η Ντιναμό είχε επικρατήσει 2-0, χάρη σε γκολ των Σεφτσένκο και Γκούσεφ, με την ομάδα του Μάντσεστερ να νικά 1-0 στον επαναληπτικό, δίχως όμως να είναι αρκετό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έδρα της Ντιναμό στα ευρωπαϊκά ματς είναι «αλώβητη» για εννέα σερί αγώνες, από τον Φεβρουάριο του 2014, με τη Σίτι να επισκέπτεται για δεύτερη φορά ουκρανικό έδαφος, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Όσον αφορά τις απουσίες των δύο ομάδων, οι Ουκρανοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Αντούνες, καθώς και τον τραυματία Μόροζιουκ ενώ οι «πολίτες» δεν έχουν στη διάθεσή τους τούς Ντε Μπρόινε, Ντελφ, Νάβας, Μανγκαλά και Νασρί, με τους Μπονί και Σανιά να είναι αμφίβολοι.

Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρίτης

Η «ζόρικη» Ατλέτικο Μαδρίτης ταξιδεύει στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί στο παρελθόν, στη φάση των ομίλων του Champions League όπου οι «ροχιμπλάνκος», με τον Σέρχιο Αγκουέρο στη σύνθεσή τους, επικράτησαν 3-0 στην Ολλανδία και 2-1 στη Μαδρίτη.

Η PSV επιστρέφει στα νοκ-άουτ του θεσμού για πρώτη φορά έπειτα από τη σεζόν 2006-07, έχοντας αποκλειστεί τότε στα προημιτελικά από τη Λίβερπουλ (ήττα 3-0 εντός και 1-0 εκτός έδρας) ενώ νωρίτερα απέκλεισαν την Άρσεναλ.

Ο τρόπος παιχνιδιού του Ντιέγκο Σιμεόνε και της ομάδας του είναι κάτι παραπάνω από γνωστός και δεν αποκλείεται να πάει για το «μηδέν» στο Αϊντχόφεν, έχοντας ως στόχο να πάρει την πρόκριση στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η PSV πάντως θα υποδεχθεί την Ατλέτικο ούσα πρώτη στο ολλανδικό πρωτάθλημα κι έναν βαθμό πάνω από τον δεύτερο Άγιαξ.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα με 17 γκολ, τον Ντε Γιονγκ, καθώς είναι τιμωρημένος ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκουαρδάδο και Λεστιέν.

Οι Μαδριλένοι από την άλλη, θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Καράσκο, Παρτέι και Τιάγκο, οι οποίοι βρίσκονται στα «πιτς».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X