"Γλιτωσαν" τον ένα χρόνο

από AllAboutARIS

Μπορεί στην Μπαρτσελόνα να … "κλαίνε" τα 15 εκατ. λίρες που δόθηκαν στην Άρσεναλ για τον Τόμας Βερμάελεν, ωστόσο η FIFA θα απαλύνει τον πόνο των "μπλαουγκράνα", δίνοντάς τους αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ!

Και αυτό διότι ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε μόνο 62 λεπτά στην πρώτη του σεζόν στο “Καμπ Νόου”, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού του στο μηρό σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Ρωσία για το περασμένο Μουντιάλ.

Έτσι, μια επένδυση της τάξεως των 15 εκατ. λιρών πήγε στράφι για τη Μπαρτσελόνα, με τη FIFA να σπεύδει να αναλάβει τις ευθύνες της μετά από αντίστοιχη δικαστική διαμάχη με τους “μπλαουγκράνα”, προσφέροντας 2 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση στους “Καταλανούς”, ποσό που αντιστοιχεί στις ετήσιες απολαβές του παίκτη

Μάλιστα, οι εξελίξεις αυτές λαμβάνουν χώρα εν αναμονή του παιχνιδιού ανάμεσα στην πρώην και τη νυν ομάδα του Βερμάελεν, στο οποίο ο Βέλγος αναμένεται να αγωνσιτεί.

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, καθώς θα είμαστε αντίπαλοι με μια ομάδα στην οποία πέρασα πέντε χρόνια από τη ζωή μου και έχω εξαιρετικές αναμετρήσεις”, δήλωσε ο Βερμάελεν.

Προτεινόμενα Άρθρα