"Ο Μουρίνιο δεν ήθελε να μιλάω με παίκτες της Μπαρτσελόνα"

από AllAboutARIS

Σε αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Μουρίνιο προχώρησε ο Ίκερ Κασίγιας, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι του είχε απαγορεύσει να μιλάει με παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Ο άλλοτε πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό TVE, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην κόντρα του με τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Δεν ήθελα να με επηρεάσει αλλά ήταν κάτι διαρκές. Χωρίς να μιλάω μου έκαναν έναν απίστευτο πόλεμο. Τον τελευταίο χρόνο δεν μιλάγαμε καθόλου, ήταν πολύ άσχημη κατάσταση. Σίγουρα έφταιξα κι εγώ σε κάποια πράγματα αλλά στο τέλος περίμενα να περάσει ο χρόνος και να φύγω», δήλωσε ο άσος της Πόρτο, ενώ για το πότε «ράγισε» το γυαλί των σχέσεων του με τον Μουρίνιο, απάντησε πως:

«Η σχέση μας καταστράφηκε τη σεζόν 2012-13 όταν η ομάδα δεν τα πήγε και τόσο καλά. Τότε, έπρεπε να ήμασταν ενωμένοι αλλά όλα άλλαξαν από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη του 2013, με την αλλαγή μου στη Μάλαγα. Εκτός από αυτό, δεν ήθελε να μιλάω με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα».

Όσο για την απόφασή του να φύγει από τη Ρεάλ: «Όλος ο κόσμος μιλούσε για μένα και η καλύτερη επιλογή ήταν να φύγω. Δεν ένιωθα καλά σε προσωπικό επίπεδο, ήθελα να παίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα για την ομάδα. Δεν μπορώ».

Προτεινόμενα Άρθρα