Μία εβδομάδα υπομονή!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η αναβολή μίας εβδομάδας…κάλυψε από την μία το δικαστήριο για τους λόγους ανωτέρας βίας και παράλληλα δεν καθυστερεί στην ουσία την υπόθεση

Η δικαστής αποφάσισε αρχικά αναβολή, αλλά μετά την ντρίπλα του ΑΡΗ, το μόνο που πέτυχε η πλευρά Σκόρδα είναι να κερδίσει…μία εβδομάδα. Η υπόθεση μετατέθηκε για τις 3 Μαρτίου, όπου ξεκάθαρα πλέον θα πρέπει να δικαστεί και δεν θα συντρέχουν οι λόγοι ανωτέρας βίας που επικαλέστηκε η πλευρά του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ. 

Στις 3 Μαρτίου θα εκδικαστεί πλέον η υπόθεση, καθώς η δικαστής αποφάσισε συνεκδίκαση των δυο υποθέσεων και αυτό είναι ένα θέμα που φυσικά ανακουφίζει τον ΑΡΗ, αφού…χάνεται μόλις μία εβδομάδα και την επόμενη Πέμπτη θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι την άλλη Πέμπτη δεν υπάρχει θέμα ανωτέρας βίας λόγω της αποχής των δικηγόρων και η υπόθεση-εκτός απροόπτου-θα εκδικαστεί. Μάλιστα για να διασφαλιστει 100% αυτό, αυτή την στιγμή οι νομικοί έχουν ζητήσει από τον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης να δοθεί άδεια (και δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει αυτό) επί των δικογράφων. Τι σημαίνει αυτό; ότι αποτρέπεται και η ντρίπλα να άλλαζε δικηγόρο η πλευρά Σκόρδα που δεν θα είχε άδεια! Εκτός απροόπτου λοιπόν την άλλη Πέμπτη θα γίνει το δικαστήριο… Και πάλι όμως θα είναι απόφαση του δικαστηρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα