Ζητούν και τα ρέστα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αδικά φωνάζουν στην Ενωση, αφού όλη η Ελλάδα είδε χθες τι έγινε

Στο κατάμεστο Παλέ, ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να κερδίσει μόνο την ΑΕΚ αλλά και μία πολύ κακή διαιτησία ων Κορομηλά, Καρακατσούνη και Μπήτη. 

Η τριάδα αυτή έχασε εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και προκάλεσε ουκ ολίγες φόρες τα δικαιολογημένα παράπονα των παικτών και του πάγκου, με αποφάσεις που ευνοούσαν ξεκάθαρα την ΑΕΚ. Μόνο που στην Ενωση για να δικαιολογήσουν την ήττα τους ζητούν και τα ρέστα, κάνοντας λόγο για… σφαγή ή «συμμορίες» όπως γράφει εφημερίδα που πρόσκειται σε αυτούς, δημιουργώντας φυσικά και κλίμα εν όψει πλέι οφ. 

Βέβαια όλα αυτά βγαίνουν από το περιβάλλον της ΑΕΚ, όμως τα γεγονότα για την κατάφωρη αδικία του ΑΡΗ, μίλουν από μόνα τους. Ας δούμε μερικά από αυτά.

*Ο Πρίφτης αναγκάστηκε σχεδόν στο μισό παιχνίδι να κρατήσει στον πάγκο Γουάιτ, ΜακΝίλ και Γουότερς, λόγω φάουλ

*Το 4ο και το 5ο φάουλ του Γουάιτ δόθηκαν λανθασμένα, ενώ στο αντιαθλητικό που χρέωσαν στον Αμερικανό, ο Παπαντωνίου είναι εκείνος που τον σπρώχνει πρώτος. 

*Στο 25′ ο Καλαμπόκης κάνει το 41-51 αλλά το καλάθι του κακώς μέτρησε, αφού ο Μαυροειδής τράβηξε το διχτάκι. 

*Το καλάθι του Μιλόσεβιτς, στο 75-72, δεν έπρεπε να μετρήσει αφού νωρίτερα έγιναν βήματα από τον παίκτη της ΑΕΚ.

*Στα 14” πριν το το φινάλε του αγώνα ο Χάγκινς κερδίζει φάουλ που κακώς δεν δίνεται αντιαθλητικό. 

Φυσικά υπάρχουν και άλλα λάθος σφυρίγματα, στην ΑΕΚ όμως δεν τους συμφέρει μάλλον να τα θυμούνται, στηριζόμενοι κυρίως στην αποβολή του Μαυροκεφαλίδη. Μία αποβολή που είναι σωστή αφού ο άσσος της Ενωσης δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές. Επίσης τους συμφέρει να ξεχνούν ότι είχαν 35 βολές σε εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ για την τελευταία φάση και το φάουλ που ζητούν στον Καλαμπόκη, ακόμα και να έγινε είναι εκτός χρόνου. 

Προτεινόμενα Άρθρα