Δεν είναι η χρονιά του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόλις 401 τα επίσημα αγωνιστικά λεπτά που έχει φέτος ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει ήσυχο φέτος τον Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος διανύει μία αγωνιστική χρόνια που στο τέλος της θα θέλει σίγουρα να την ξεχάσει. 

Ο 24χρονος μέσος όχι μόνο διεκδικεί αλλά κερδίζει μόνος του το… όσκαρ του μεγάλου άτυχου στο φετινό ρόστερ του ΑΡΗ. Και αυτό γιατί δύο ημέρες πριν επιστρέψει σε αποστολή της ομάδας, για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες, ήρθε αυτό το τροχαίο για να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την επιστροφή. Μία νέα ατυχία που τον αφήνει με μόλις έξι συμμετοχές μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα και 401 αγωνιστικά λεπτά. 

Εκεί που δεν το περίμενε… 

Η ατυχία του χτύπησε για πρώτη φορά την πόρτα στις 18 Νοεμβρίου. Ο ΑΡΗΣ έδινε φιλικό στο Ρύσιο με τον ΑΟ Καρδίας, περισσότερο για να δει ο Αναστόπουλος την κατάσταση του Σέρχιο Κόκε, στην ανεπίσημη επιστροφή του Ισπανού. Στο 15ο λεπτό εκείνο του αγώνα, ο Παυλίδης δέχθηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε τραυματίας, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ρήξη μηνίσκου. Δέκα ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή και στις αρχές Δεκεμβρίου ξεκίνησε τον δικό του αγώνα για την επιστροφή στα γήπεδα. 

Δουλειά, υπομονή και… φιλικό

Μέσα στο Δεκέμβριο ο Παυλίδης ανέβασε σταδιακά ρυθμούς με ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και άρχισε να συμμετέχει σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας, παίρνοντας μάλιστα και κάποια αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό με την Ειρηνούπολη, στις 7 Ιανουαρίου. Αν και φαινόταν ότι με την αρχή του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, θα επέστρεφε, τελικά χρειάστηκε να κάνει αρκετή υπομονή ακόμα. 

Το περίμενε πως και πως αλλά…

Μέσα στον Φεβρουάριο ο Παυλίδης άρχισε να φουλάρει για την επιστροφή του στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Με κανονική συμμετοχή στο πρόγραμμα της ομάδας, το θέμα ήταν πλέον να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Ο Αναστόπουλος τον υπολόγιζε για την αποστολή του αγώνα με τον Νέστο και πιθανότατα θα τον χρησιμοποιούσε ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Μάλιστα αν επέστρεφε αύριο, θα ήταν ακριβώς έναν γύρο μετά από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του, πάλι απέναντι στην ομάδα της Χρυσούπολης. Δηλαδή πριν σχεδόν τέσσερις μήνες.

Το ατύχημα αυτό τον πάει κι άλλο πίσω, ευτυχώς όμως για τον ίδιο δεν είναι κάτι το σοβαρό. Αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες εκτιμήσεις και επιστρέψει το αργότερο σε έναν μήνα, ναι μεν η άνοδος θα έχει κριθεί αλλά μπορεί να προλάβει 4-5 παιχνίδια και να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που τόσο του έλειψε φέτος, δείχνοντας τις φορές που αγωνίστηκε ότι μπορεί να προσφέρει και να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα