Άπαντες παρόντες

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Νέστου

Άπαντες παρόντες, πλην του τραυματία Μπάμπη Παυλίδη.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης (06/03, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Πριν από την προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, διοργανώθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day. Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησαν οι Κώστας Καζναφέρης και Λεωνίδας Κυβελίδης.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Καβάλας.

Ατομικό ο Πελεκάνος
Προηγούμενο άρθρο Ατομικό ο Πελεκάνος
Επόμενο άρθρο Ευχές του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον Παυλίδη
Ευχές του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον Παυλίδη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News