Σας θυμίζει κάποια ομάδα κ. Δημητρίου;

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Μήπως όσα αναφέρει ο Δημητρίου για την ΑΕΛ σας θυμίζουν κάποια άλλη ομάδα

Μερικές φορές πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι. Με αφορμή την κόντρα ανάμεσα σε ΕΠΟ και Πολιτεία υπάρχει μία τοποθέτηση του Υπεύθυνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ κ. Δημητρίου που ανάμεσα στα άλλα αναφέρει:

“Mε τη σειρά μου αδυνατώ να κατανοήσω πως το Υπουργείο δεν έχει αφαιρέσει ποτέ την άδεια λειτουργίας σε ΠΑΕ με αρνητικά κεφάλαια, πλασματικό ενεργητικό, τεράστιες συσσωρευμένες ζημιές, συνεχείς μη ολοκληρωμένες αυξήσεις Μ.Κ, μη δημοσίευση ισολογισμών κ.λπ. Φαντάζομαι εντάσσεται στην αντίληψή του περί ανωνύμων εταιρειών. Ας επικεντρωθεί σε αυτά ο κ. Μασγανάς και να αφήσει κατά μέρος τις υποδείξεις σε τομείς εκτός ευθύνης του».

Μήπως ο κ. Δημητρίου εκτός από την Λάρισα θα μπορούσε να μας πει ποια άλλη ομάδα στο παρελθόν πριν την ανάληψή της από επενδυτή, λειτουργούσε με αυτό τον τρόπο; Γιατί αλήθεια όλα αυτά τα χρονιά η Πολιτεία δεν έκανε τίποτα; Γιατί παρά τις αρνητικές εισηγήσεις του Δημητριου, αυτή η ομάδα πήρε κανονικά άδεια σε αντίθεση με τον ΑΡΗ. 

Κάπως έτσι οι…αδικημένοι έμειναν ζωντανοί και την ίδια στιγμή ο ΑΡΗΣ πήρε τον δρόμο για την Γ εθνική. Και αυτές οι εύνοιες και οι αδικίες είναι σε επίπεδο διάλυσης ήσωτηρίας μίας ομάδας. Όχι ένα ανάποδο πέναλτι ή φάουλ…

Προτεινόμενα Άρθρα