"Κάλεσμα" των οπαδών της Λίβερπουλ σε αυτούς της Γιουνάιτεντ να δουν από κοντά το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε οι "κόκκινοι διάβολοι" το 1999 στη Βαρκελώνη

Λίβερπουλ τρολάρει Γιουνάιτεντ

"Κάλεσμα" των οπαδών της Λίβερπουλ σε αυτούς της Γιουνάιτεντ να δουν από κοντά το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε οι "κόκκινοι διάβολοι" το 1999 στη Βαρκελώνη

Έναν αρκετά ευρηματικό τρόπο βρήκαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ να τρολάρουν αυτούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν’ όψει της αυριανής μεταξύ τους αναμέτρηση.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα οι οπαδοί των «ρεντς» καλούν τους φίλους των «κόκκινων διάβολων» να έρθουν στο μουσείο της ομάδας τους για να δούνε το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ που είχε κατακτήσει η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999 στην Βαρκελώνη.

Και αν αναρωτιέστε πως βρέθηκε εκει, η απάντηση είναι ότι η Λίβερπουλ έχει φτάσει τις 5 κατακτήσεις και άρα δικαιούταν να πάρει ένα αυθεντικό τρόπαιο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η κάθε ομάδα αρκείται σε ένα πιστό αντίγραφο.

Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν η πρόσκληση αναφέρει: «Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το τρόπαιο του Champions League που κατακτήσατε το 1999. Τώρα, βρίσκεται ΜΟΝΙΜΑ στο Μουσείο της Λίβερπουλ».

"Φέτος υπάρχει όραμα στον ΑΡΗ" (audio)
Προηγούμενο άρθρο "Φέτος υπάρχει όραμα στον ΑΡΗ" (audio)
Επόμενο άρθρο Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Πελεκάνος
Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Πελεκάνος

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News