Ανακοίνωσε την αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές

Έτοιμος για Καλαμαριά…

Ανακοίνωσε την αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές

Εκτός αποστολής Ρόβας και Παυλίδης

Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (12/03, 15:30) στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Τσουμάνης, Σαμαράς, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος.

Θα απουσιάσουν ο εγχειρισμένος Μπάμπης Παυλίδης, καθώς και ο τιμωρημένος Βασίλης Ρόβας (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Δεν μπορεί να ξεχάσει το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ…(pic)
Προηγούμενο άρθρο Δεν μπορεί να ξεχάσει το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ…(pic)
Επόμενο άρθρο Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ κοντά στους πρόσφυγες (pics)
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ κοντά στους πρόσφυγες (pics)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News