Δεν πτοήθηκαν από τον βούρκο

από AllAboutARIS

Ξανά σκόρερ μετά από καιρό ο Ντούνης, συνεχίζει να σκοράρει ο Καπνίδης. Γεωργιάδης, Κόκε και Καζναφέρης οι καλύτεροι σε απόδοση.

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Δεν ένιωσε απειλή στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη είχε μια γρήγορη αντίδραση στην πάσα προς τον Ευσταθίου βγαίνοντας με τα πόδια και μια καλή επέμβαση σε ένα μακρινό σουτ.

 

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ για ακόμη ένα παιχνίδι. Οι κίτρινοι έβγαλαν πολλές φάσεις από την πλευρά του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Χωρίς προβλήματα και αμυντικά.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Κανένα πρόβλημα για τον αμυντικό του ΑΡΗ απέναντι σε όποιο επιθετικό χρησιμοποίησε ο αντίπαλος προπονητής. Εξαφάνισε τον Κανούλα και έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα.

 ΣΑΜΑΡΑΣ: Πολύ καλό ματς δίχως λάθη και από τον έμπειρο αμυντικό του ΑΡΗ που έχει… δέσει με τον Ιντζίδη.

TΣΟΥΜΑΝΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανέβηκε πολλές φορές αφού συνήθως ο ΑΡΗΣ εκδήλωνε τις επιθέσεις του από τα δεξιά. Καλύτερος στην επανάληψη.

ΤΑΤΟΣ: Καλό παιχνίδι από τον αρχηγό του ΑΡΗ που δύσκολα έχανε την μπάλα κερδίζοντας συνήθως φάουλ. Έφτασε 1-2 φορές σε φάση για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Κράτησε δυνάμεις μετά το γρήγορο 0-2 στην επανάληψη.   

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ. Παίζοντας ως αμυντικός μέσος. Πολύ τρέξιμο, πάθος, δύναμη και σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας από τον αρτινό που μέρα με τη μέρα εξελίσσεται σε ένα πολύ χρήσιμο κεντρικό χαφ για τον Αναστόπουλο.

ΚΟΚΕ: Επίσης καλό ματς από τον Ισπανό που παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, και διάθεση είχε και έτρεξε και μοίρασε το παιχνίδι. Εξαιρετικό το χτύπημά του στη φάση του πρώτου γκολ.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Μετά από καιρό στην ενδεκάδα χωρίς όμως να αρπάξει την ευκαιρία. Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, με λάθη. Βελτιώθηκε στην επανάληψη όταν βρήκε ελεύθερους χώρους και έφτασε 1-2 φορές κοντά στο γκολ..

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Συνεχίζει να σκοράρει και να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Μια φάση καλή βρήκε και την τελείωσε ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη του ΑΡΗ.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Επέστρεψε μετά από διάλλειμα ενός αγώνα στην ενδεκάδα και συνδύασε την επιστροφή του με γκολ. Έκανε καλό παιχνίδι, με αρκετή διάθεση.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ:

 

ΠΟΙ: Μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί και όποτε χρειάστηκε κράτησε μπάλα.

 

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Έπαιξε προς το τέλος δίπλα στον Καζναφέρη όταν πλέον ο Απόλλωνας έπαιζε με τρεις επιθετικούς.

 

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Έπαιξε για λίγο στο τέλος και παραλίγο να σκοράρει με μια ωραία κεφαλιά.

Προτεινόμενα Άρθρα