Εμπειρία και ουσία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα δύο γκολ και το επτάλεπτο που ήταν αρκετό για να τελειώσει η υπόθεση νίκη

Οσοι βρέθηκαν χθες στην Καλαμαριά, τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, κατάλαβαν ότι πολύ δύσκολα θα δουν να παίζεται ποδόσφαιρο ανάμεσα σε ΑΡΗ και Απόλλωνα. 

Ο ήδη κακός αγωνιστικός χώρος επιβαρύνθηκε από την βροχή και το αποτέλεσμα ήταν ένας βούρκος που έβαλε δύσκολα στον ΑΡΗ, αλλά προσαρμόστηκε στις συνθήκες του αγώνα και μάλιστα αρκετά καλά. Δεν είχε βέβαια και άλλη επιλογή. 

Από την στιγμή που οι παίκτες του Αναστόπουλου είδαν ότι δύσκολα θα μπορέσουν να παίξουν ποδόσφαιρο, πήγαν το παιχνίδι εκεί που είχαν το πλεονέκτημα, δηλαδή στην εμπειρία και την δύναμη. Αν εξαιρεθεί το πολύ μέτριο πρώτο μέρος, ο ΑΡΗΣ στην επανάληψη διαχειρίστηκε πολύ σωστά τον αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα και βρήκε την ουσία που δεν είχε στα πρώτα 45 λεπτά, εκμεταλλευόμενος τις δύο καλύτερες ευκαιρίες που δημιούργησε. Σαφώς ένα καλό δείγμα του χαρακτήρα που έχει η ομάδα και έχει κι άλλες φορές φέτος. Ενας χαρακτήρας που φυσικά πρέπει να διατηρηθεί και να… μεταβιβαστεί και στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς, από τον κορμό που διατηρηθεί από το τωρινό υπάρχον δυναμικό.

Προτεινόμενα Άρθρα