Σκορ και θέαμα

από AllAboutARIS

Καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ έβαλε τέσσερα γκολ και καθάρισε τη νίκη από νωρίς. Πρωταγωνιστής ο Καπνίδης που έκανε χατ-τρικ, καλοί Καζναφέρης, Νλουντούλου.

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Στο γκολ της Κοζάνης δεν φέρει ευθύνη. Στο καλό διάστημα της Κοζάνης στο πρώτο ημίχρονο κινδύνευσε 1-2 φορές ενώ στην επανάληψη είχε μια εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Πετράκου.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Επιθετικά η συνεισφορά του ήταν θετική αφού από δική του ωραία σέντρα προήρθε το δεύτερο γκολ. Χρεώνεται το γκολ της Κοζάνης αφού έχασε στην μονομαχία τον Τσικόπουλο. Το συνολικό πρόσημο της παρουσίας του πάντως ήταν θετικό.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Στην προσωπική μονομαχία δεν είχε πρόβλημα με τους αντιπάλους του. Κάποια θεματάκια είχε μόνο, όπως και όλη η άμυνα στο καλό δεκάλεπτο της Κοζάνης μετά το 2-1 όταν οι φιλοξενούμενοι λόγω των αργών επιστροφών του ΑΡΗ βγήκαν με αξιώσεις 2-3 φορές στην πλάτη της άμυνας.

 ΣΑΜΑΡΑΣ: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν καλός και δεν είχε προβλήματα. Αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

ΡΟΒΑΣ: Καλό και αθόρυβο παιχνίδι από τον Ρόβα που έτρεξε πολύ, κάλυψε χώρους, μοίρασε σωστά την μπάλα και όποτε χρειάστηκε έκανε και κατανομή δυνάμεων.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Για ένα μεγάλο κομμάτι αγωνίστηκε στα χαφ κάνοντας τη βρώμικη δουλειά ενώ στο τέλος έπαιξε και στόπερ καλύπτοντας τη θέση δίχως προβλήματα. «Χαμάλης» με όλη τη σημασία της λέξης.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Έπαιξε αριστερό μπακ και έβγαλε τη θέση χωρίς προβλήματα. Και ανέβηκε αρκετά, δημιουργώντας ρήγματα και γρήγορες επιστροφές είχε. Στην επανάληψη έπαιξε χαφ και ήταν και εκεί εξαιρετικός.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Το παιχνίδι χθες ήταν κομμένο στα μέτρα του αφού η Κοζάνη δεν κλείστηκε και ο γάλλος βρήκε χώρους να κάνει ζημιές. Από εξαιρετική του ντρίπλα πάνω στη γραμμή προήρθε το πέναλτι ενώ σκόραρε το τέταρτο γκολ. Πρέπει να κάνει απλά πιο συχνά κίνηση στο χώρο για να εκμεταλλευτεί τις εμπνεύσεις του Κόκε.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Ξεκίνησε με φόρα, είχε πολύ όρεξη, έκανε αρκετές πλαγιοκοπήσεις και ταλαιπώρησε τον αντίπαλό του. Μπορεί να μην σκόραρε αλλά βοήθησε σε άλλους τομείς. Κέρδισε το πέναλτι στο 5ο  γκολ.

ΚΟΚΕ: Υπήρχαν στιγμές που η ποιότητα που διαθέτει ξεχώριζε. Όπως στο γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ αλλά και σε 2-3 σουτ προς την εστία (ένα στο δοκάρι, το άλλο έγινε αφορμή για το τέταρτο γκολ. Βγήκε στο ημίχρονο.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Έχει βάλει στόχο να βγει πρώτος σκόρερ του ομίλου και σήμερα πρόσθεσε τρία γκολ στο λογαριασμό πλησιάζοντας πιο κοντά. Ωραία η κεφαλιά του στο ένα από τα τρία γκολ, καλές και οι δυο εκτελέσεις πέναλτι.

 ΑΛΛΑΓΕΣ

 ΠΟΙ: Μπήκε στην επανάληψη και εκτός από την 4η κάρτα, έψαξε και το γκολ, κυρίως με μακρινά σουτ που δεν βρήκαν στόχο.

 ΝΤΟΓΟΣ: Αγωνίστηκε κατ΄  ανάγκη αριστερό μπακ και έδειξε καλά στοιχεία. Λογικά θα πάρει χρόνο στα τελευταία ματς.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί αλλά στις 2-3 ευκαιρίες που είχε να κάνει είτε μόνος του την προσπάθεια είτε την τελική πάσα, δεν είχε καθαρό μυαλό. Του λείπει η ψυχολογία.  

 

Προτεινόμενα Άρθρα