"Θα συνεχίσω ως χρηματοδότης στην Βέροια"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η τοποθέτησή του αυτή είναι φυσιολογικό να δημιουργεί θέμα από το…πουθενά έστω και αν έχει γίνει με συγκεκριμένο στόχο και σκοπό για την Βέροια. Προφανώς όμως τον Αρειανό δεν τον ενδιαφέρει το…επικοινωνιακό της ομάδας της Ημαθίας.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι γνωστό ότι για να εμπλακεί στον ΑΡΗ τη νέα σεζόν θα πρέπει να αποχωρήσει από την Βέροια. Αυτό αναφέρει η νομοθεσία και είναι κάθετη. Μέχρι τώρα οι τοποθετήσεις του ανέφεραν ότι η πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει από την ομάδα της Ημαθίας.

Μετά όμως τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του από μερίδα οπαδών της Βέροιας μετά την ήττα από τον Πλατανιά, σημειώσε ότι είτε αποχωρήσει από την διοίκηση της ομάδας, είτε όχι θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ως χρηματοδότης. Με δηλώσεις που φέρεται να εκανε στην “Κερκίδα” της Βέροιας ανέφερε: “Έχουμε ένα μπάτζετ 4 εκ ευρώ φέτος και έχω επενδύσει πάνω από 400.000 ευρώ στο αθλητικό κέντρο στα Ταγοροχώρια που μάλιστα τη νέα σεζόν θα δημιουργήσουμε και ένα ακόμα γήπεδο και ξενώνες. Λέτε να πετάξω όλα αυτά τα χρήματα; Όλα θα κυλήσουν ομάλά για την Βέροια, είτε υπάρξει διάδοχη κατάσταση, είτε όχι. Θα συνεχίσω να είμαι χρηματοδότης της ΠΑΕ και οι βλέψεις μας θα είναι υψηλές για τη νέα περίοδο. Και αυτή την φορά με περισσότερες εμπειρίες θα πετύχουμε τον στόχο μας”. 

Αυτή είναι η τοποθέτηση του κ. Καρυπίδη. Στο AllAboutARIS μας ενδιαφέρει φυσικά το τι θα κάνει στον ΑΡΗ και όχι τι έκανε ως τωρα στην Βέροια. Σε κάθε περίπτωση όμως για να είναι ο νεος μεγαλομέτοχος του ΑΡΗ πέρα από τα χρήματα, που θα πρέπει να διαθέσει στην δημιουργία ΜΚ, θα πρέπει νομικά να απεμπλακεί από την Βέροια όχι μόνο ως διοίκηση, αλλά και ως χρηματοδότης. 

Η τοποθέτησή του αυτή είναι φυσιολογικό να δημιουργεί θέμα από το…πουθενά έστω και αν έχει γίνει με συγκεκριμένο στόχο και σκοπό για την Βέροια στην Βέροια. Γιατί από την μία έκανε αυτή την δήλωση, αλλά από την άλλη σε όσους εμπλέκονται με το ΑΡΗ αναφέρει ότι δεν θα είναι στην ομάδα της Ημαθίας τη νέα σεζόν. Και ανάλογη τοποθέτησή του υπάρχει και δημόσια από τον ίδιο.

Προφανώς όμως τον Αρειανό δεν τον ενδιαφέρει το…επικοινωνιακό της ομάδας της Ημαθίας. Προφανώς δεν μας ενδιαφέρει αν θα φανεί και ανακόλουθος στα όσα έχουν να κάνουν με την Βέροια από την στιγμή που θα συνεχίσει να είναι συνεπής με τον ΑΡΗ.

Απλά πρέπει και ο ίδιος να αντιληφθεί ότι αυτό που συμβαίνει φέτος με την παράλληλη ενασχόληση δεν μπορεί να συνεχίστεί και τη νέα σεζόν τόσο για πρακτικούς, όσο και ουσιαστικούς-νομικούς λόγους.

Οφείλει, λοιπόν, άμεσα ο κ. Καρυπίδης να ξεκαθαρίσει την θέση του σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μην απασχολούν τον κόσμο του ΑΡΗ θεματα που για άλλες ομάδες είναι αυτονόητα.

Προτεινόμενα Άρθρα