Σκόρ και θέαμα στην Βραζιλία

από AllAboutARIS

Παρέμειναν δεύτεροι οι Ουρουγουανοί

Ματς με τρομερές συγκινήσεις πρόσφεραν Βραζιλία και Ουρουγουάη στο Ρεσίφε για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον όμιλο της Ν.Αμερικής.

Η γηπεδούχος «Σελεσάο» ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1′ με τον Ντάγκλας Κόστα, ενώ στο 26′ ο Ρενάτο Αουγκούστο έβαλε «φωτιά» στο Ρεσίφε, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των Βραζιλιάνων.

Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και δείχνοντας χαρακτήρα κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα. Αρχικά ο ‘Εντινσον Καβάνι μείωσε σε 2-1 στο 30′, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Λουίς Σουάρες με διαγώνιο σουτ «πάγωσε» τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας στο 48’ το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βραζιλία: Μπέκερ, Μιράντα, Νταβίντ Λουίς, Φερναντίνιο (66΄ Κουτίνιο 6), Φιλίπε Λουίς, Ντάγκλας Κόστα (68΄ Ολιβέιρα), Αουγκούστο, Νεϊμάρ, Ντάνι Άλβες, Λουίς Γκουστάβο, Γουίλιαν

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Βικτορίνο, Φουτσίλε, Κάρλος Σάντσες (81΄Στουάνι), Αλβαρο Περέιρα, Ροντρίγκες (45΄ Γκονζάλες), Σουάρες, Βετσίνο, Αρέβαλο Ρίος, Κοάτες, Καβάνι.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Βολιβία-Κολομβία 2-3
Εκουαδόρ-Παραγουάη 2-2
Χιλή-Αργεντινή 1-2
Περού-Βενεζουέλα 2-2
Βραζιλία-Ουρουγουάη 2-2

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

1. Εκουαδόρ 13 
2. Ουρουγουάη 10 
3. Βραζιλία 8 
4. Παραγουάη 8 
5. Αργεντινή 8 
6. Χιλή 7 
7. Κολομβία 7 
8. Περού 4 
9. Βολιβία 3 
10. Βενεζουέλα 1 

Προτεινόμενα Άρθρα