«Να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μπάσκετ, η άνοδος και τα γκολ του 23χροου επιθετικού

Οι παίκτες του ΑΡΗ που βρέθηκαν χθες στην SPORTEXPO και φυσικά επσικέφθηκαν μεταξύ άλλων το περίπτερο του AllAboutARIS. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντώνης Καπνίδης, ο οποίος μίλησε στο AllAboutARIS και τον «αέρα» του «Libero 107,4», τόσο για… μπάσκετ όσο και τα παιχνίδια που απομένουν στο ποδόσφαιρο.

Για το ότι άφησε για λίγο την μπάλα του πδοσφαίρου και… έπιασε εκείνη του μπάσκετ: «Η αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσει πολύ το μπάσκετ και πηγαίνω συχνά στο Παλέ. Φέτος η ομάδα είναι πολύ καλή και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι μοναδική. Δεν σας κρύβω ότι… ζηλέψαμε λίγο το κόσμο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι να αναγκάσουμε τον κόσμο να επιστρέψει και στο ποδόσφαιρο».

Για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς: «Φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος της διαδρομής. Απομενουν λίγα παιχνίδια, στα οποία θα πάμε φυσικά για την νίκη από την στιγμή που παίζουμε στον ΑΡΗ και παράλληλα θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το θέμα της εκκαθάρισης».

Για τα 16 γκολ που έχει μέχρι στιγμής και αν… σκοπεύει να συνεχίσει: «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Χαίρομα απλά που βοηθάω την ομάδα. Οσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο».

Προτεινόμενα Άρθρα