Αποστολή εξετελέσθη

από AllAboutARIS

Καλός στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ πέτυχε τρία γκολ, κατέβασε όμως στροφές στην επανάληψη και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

ΤΖΙΝΑΡ: Φέρει ευθύνη τόσο στο πρώτο γκολ του Εορδαικού αφού ήταν πολύ μακριά από την εστία του και στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα πιο μέσα στην εστία όσο και στο δεύτερο. Φάνηκε η αγωνιστική απραξία.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Πολλά ανεβάσματα και πάλι από τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ. Εξαιρετική η κίνησή του αλλά και η σέντρα στον Τάτο στο δεύτερο γκολ. Έπεσε η απόδοσή του προς το τέλος.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Δεν είχε προβλήματα εντός περιοχής από τον υψηλόσωμο Γιόνδη αφού και τα δυο γκολ του Εορδαικού προήρθαν από σουτ εκτός περιοχής.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΡΗ ισοφαρίζοντας γρήγορα το γκολ του Εορδαικού. Γενικά η παρουσία του ήταν καλή με ορισμένες καίριες επεμβάσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. 

ΤΣΟΥΜΆΝΗΣ: Χρήσιμος και δημιουργικός κέρδισε το πέναλτι στο τρίτο γκολ χάρη σε ωραία προσπάθεια. Μέτριος στην επανάληψη που δεν ανέβηκε σχεδόν καθόλου.

ΡΟΒΑΣ: Έπαιξε μόνο για ένα ημίχρονο αφού τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα ο Αναστόπουλος. Ηταν θετικός στα 45΄ που αγωνίστηκε και φάνηκε η απουσία του στην επανάληψη από τον άξονα.

ΤΑΤΟΣ: Με αρκετές εμπνεύσεις στο παιχνίδι, καλές συνεργασίες, αρκετά σουτ προς την εστία αλλά και ένα πολύ ωραίο γκολ. Από τους καλύτερους του ΑΡΗ στο παιχνίδι.

ΚΟΚΕ: Πολύ καλή κάθετη πάσα στον Γεωργιάδη στη φάση από την οποία ξεκίνησε το δεύτερο γκολ αλλά γενικά μέτρια εμφάνιση από τον Ισπανό που δεν απείλησε καθόλου.

ΠΟΙ: Μέτρια εμφάνιση από τον αργεντινό που ούτε περιοχή πάτησε, ούτε απείλησε με κάποια σουτ ενώ στην επανάληψη η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα και έπρεπε να αντικατασταθεί νωρίτερα.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Αρκετά ορεξάτος, πάτησε περιοχή, προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες και μέχρι το 60΄ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ έχοντας και μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Συνεχίζει να σκοράρει έστω και με πέναλτι φτάνοντας τα 17΄ γκολ. Στο υπόλοιπο του αγώνα πάντως ήταν μακριά από τις φάσεις αν και δεν είχε επαρκή τροφοδότηση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να παίξει αμυντικό χαφ και του πήρε ένα διάστημα να προσαρμοστεί αφού είχε να παίξει δυο παιχνίδια.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Μπήκε όταν ο ΑΡΗΣ έχασε το κέντρο και με την παρουσία του «έδεσε» τον άξονα.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Έπαιξε για ένα δεκάλεπτο στο τέλος χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.

Προτεινόμενα Άρθρα