Ροτέισον με μέτρο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σταδιακά θα «τσεκάρει» ο προπονητής του ΑΡΗ συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως είπε χθες και ο Ανδρέας Σκέντζος

Η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, δίνει πλέον στον Νίκο Αναστόπουλο το δικαίωμα να προχωρήσει σε κάποιες δοκιμές, κυρίως προσώπων, στα πέντε παιχνίδια που απομένουν. 

Βέβαια όποιος περιμένει μαζικές αλλαγές στην ενδεκάδα από εδώ και πέρα, μάλλον θα πρέπει να… αναθεωρήσει αφού κάτι τέτοιο δύσκολα να γίνει, όπως είπε χθες εμμέσως ο Ανδρέας Σκέντζος.

Ο άμεσος συνεργάτης του «αλενατόρε» ρωτήθηκε σχετικά με τα νέα πρόσωπα που ενδεχομένως να μπουν στο ροτέισον της ομάδας και το επιβεβαίωσε. Τόνισε όμως ότι αυτό θα γίνει σταδιακά και σιγά-σιγά. Αλλωστε μπορεί ο ΑΡΗΣ να ανέβηκε και μαθηματικά, σίγουρα όμως θέλει να διατηρήσει την διαφορά που έχει και γιατί όχι να την αυξήσει. 

Ηδη χθες υπήρξε μία αλλαγή με τον Τζινάρ να επιστρέφει μετά από καιρό στην ενδεκάδα αντί του Σιδεράκη. Και εννοείται ότι στα επόμενα παιχνίδια θα ακολουθήσουν κι άλλες, όμως με πλάνο και… μέτρο, τουλάχιστον βάσει της δήλωσης του Σκέντζου μετά το χθεσινό παιχνίδι. Αλλωστε ακόμα και για τον… ανεβασμένο ΑΡΗ, δεν θα είχε λογική να δούμε τον «Αναστό» να αλλάζει ριζικά την ενδεκάδα από το ένα παιχνίδι στο άλλο, κίνηση που δεν εντάσσεται και στην ποδοσφαιρική λογική και δεν αναμένεται να δούμε από τον 58χρονο τεχνικό.

Προτεινόμενα Άρθρα