Μια… κάμερα μόνος του

από AllAboutARIS

Η γερμανική τηλεόραση ετοιμάζει υπερπαραγωγή για την μετάδοση του αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Κεντρικό πρόσωπο θα είναι φυσικά ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον γερμανικό σύλλογο, επιστρέφει ως αντίπαλος. Μια τηλεοπτική κάμερα, η… Κλοπcam, θα είναι στραμμένη πάνω του από τη στιγμή που οι «κόκκινοι» θα πατήσουν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για να καταγράψουν κάθε κίνησή του, κάθε αντίδρασή του. Θα ενθουσιαστεί; Θα χαρεί; Θα συγκινηθεί; Πως θα αντιδράσει αν η ομάδα του (η Λίβερπουλ, δεν θα ξεχαστεί) δεχθεί γκολ; 

Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του τηλεοπτικού σταθμού Sport1, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης, ετοιμάζουν μια εξάωρη κάλυψη της αναμέτρησης της Πέμπτης με βασικό πρωταγωνιστή τον Γερμανό τεχνικό, που τίθεται αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του. Η Κλοπcam θα καταγράψει πάντα ώστε οι τηλεθεατές να μην χάσουν ούτε… δευτερόλεπτο από τις αντιδράσεις του. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για εγχείρημα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς ο Κλοπ είναι πάντα ιδιαίτερα εκφραστικός την ώρα των αγώνων.

Προτεινόμενα Άρθρα