Περί τροπολογιών και μεταβατικών διατάξεων ο λόγος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν περιλαμβάνει κάτι για την περίπτωση του ΑΡΗ ο νέος νόμος, κάτι που όμως είναι αναμενόμενο σε αυτή τη φάση

Εντός της αυριανής ημέρας αναμένεται να πάρει στα χέρια του ο Σταύρος Κοντονής, το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που ετοιμάστηκε από την νομοπαρασκευαστική επιτροπή. 

Μαζί με τις διαδικασίες για το Ρύσιο, στον ΑΡΗ βλέπουν να προχωράει και το θέμα του νέου αθλητικού νόμου. Ενας αθλητικός νόμος, στην αρχική μορφή του οποίου δεν περιλαμβάνεται κάτι σχετικά με τον ΑΡΗ. Και σε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι απόλυτα φυσιολογικό. 

Ηδη πρόλαβαν να ακουστούν διάφορα. Οτι δηλαδή ο μηχανισμός του ΑΡΗ απέτυχε αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για το ότι μεταφέρεται σε έναν ήδη… τρελαμένο κόσμο. Διότι σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη για τον ΑΡΗ στον νέο αθλητικό νόμο, αλλά μόνο μέσω τροπολογιών και μεταβατικών διατάξεων.

Πιο απλά, αυτό που περιμένει ο ΑΡΗΣ είναι ο νέος νόμος να πάει προς δημόσια διαβούλευση και σε εκείνο το σημείο να υπάρξουν οι απαραίτητες τροπολογίες και μεταβατικές διατάξεις, πριν πάει στην Βούλη και τεθεί προς ψήφιση. Κάτι που αναμένεται να γίνει σε 1,5 με 2 μήνες, όσους έχει και η ομάδα στην διάθεση της ώστε να εξασφαλίσει ότι θα προστεθεί η τροπολογία. Μία προσπάθεια στην οποία δεν θα είναι μόνη της, έχοντας σύμμαχο και τον ΟΦΗ.

Για αυτόν τον λόγο και οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα συναντηθούν με τον Σταύρο Κοντονή, ώστε να πάρουν τις δεσμεύσεις που θέλουν από τον Υφυπουργό. Και για αυτό όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένες φορές, χρειάζεται επαγρύπνηση και σωστές κινήσεις από ολόκληρο τον οργανισμό του ΑΡΗ, μέχρι η ομάδα να εξασφαλίσει και επίσημα ότι θα αγωνιστεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στην Φούτμπολ Λιγκ. 

Ο κ. Καρυπίδης εχει δεσμευτεί δημόσια. Θα ήταν καλό για όσους λένε ότι νοιάζονται για τον σύλλογο να προσπαθήσουν να βοηθήσουν και να πιέσουν είτε την Πολιτεία είτε την ΕΕΑ και όχι καθημερινά να…αποκαλύπτουν νόμους και παραθυράκια που μπλοκάρουν την διαδικασία.

Είναι προφανές ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ που συνδέονται με άλλες ομάδες επιδίδονται σε ενα καθημερινό επικοινωνιακό.πόλεμο με προσχημα…νόμους και ερμηνείες. Στα υπέρογκα χρέη όμως που χαρίστηκαν στην αγαπημενη τους ομάδα είχαν ξεχάσει τα πάντα. Τότε πίεζαν την Πολιτεία, όπως την πιέζουν και για το Καρατάσιου αλλά και πολλά άλλά. Για τον ΑΡΗ πιέζουν τα μυαλά του κόσμου του. Οποιος θέλει να βοηθήσει τον ΑΡΗ πιέζει την Πολιτεία να πράξει ότι με ΑΕΚ ΑΕΛ και Σερρες. Οι υπόλοιποι ξεκάθαρα υπηρετούν συμφέροντα άλλων ομάδων που φυσικά συμπίπτουν με αυτά πρώην παραγόντων του ΑΡΗ. Αυτό φυσικά δεν δίνει άλλοθι στον κ. Καρυπίδη. Εχει δεσμευτεί δημόσια. Περιμένουμε να κάνει τα λόγια..πράξεις!

Προτεινόμενα Άρθρα