"Ο Κλοπ δεν θα δείξει έλεος στη Ντόρτμουντ"

από AllAboutARIS

"Είναι φανερή η βελτίωση της Λίβερπουλ"

Περίπου δύο ώρες πριν τον Γιούργκεν Κλοπ είχε βρεθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του “Βέστφαλενσταντιον” ο αντικαταστάτης του στην Μπορούσια, Τόμας Τούχελ.

“Η Λίβερπουλ βελτιώνεται σε κάθε ματς. Είναι ξεκάθαρη η συμβολή του Γιούργκεν Κλοπ”, τόνισε ο Τούχελ και συνέχισε: “Είναι δύσκολο να παίζεις αντίπαλό τους, είναι δύσκολο να δημιουργήσεις και να σκοράρεις απέναντί τους”.

“Δεν είναι πρώτη φορά που θα τεθώ αντιμέτωπος με τον Κλοπ (Ντόρτμουντ – Μάιντς και μάλιστα ο Τούχελ ήταν ανέλαβε τη Μάιντς έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του Κλοπ), το έχω συνηθίσει. Οτιδήποτε άλλο από ένα θερμό καλωσόρισμα θα ήταν έκπληξη. Το έχει κερδίσει αυτό”.

“Όμως, από την στιγμή που διαιτητής θα σφυρίξει την έναρξη, ο Κλοπ θα έχει έναν μόνο στόχο, να κερδίσει το ματς. Δεν θα δείξει έλεος”.

“Πριν από κάθε ματς κόντρα στη Μάιντς έλεγε πως η Μάιντς είναι το φαβορί, αλλά πάντα κέρδιζε η Ντόρτμουντ”, ανέφερε ο Τούχελ προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα και συνέχισε:”Δίνει στην ομάδα του την ταμπέλα του αουτσάιντερ για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για αυτούς. Δεν μας ενδιαφέρει όμως εμάς ποτέ η ταμπέλα”.

Προτεινόμενα Άρθρα