«Εάν η Ντόρτμουντ σκοράρει σίγουρα δεν θα πανηγυρίσω»

από AllAboutARIS

Μια κάμερα θα έχει συνεχώς πάνω του ο προπονητής της Λίβερπουλ

Δεν χρειαζόταν ξενάγηση ο Γιούργκεν Κλοπ μπαίνοντας στην αίθουσα Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις εν όψει του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Ντόρτμουντ. Ο σύγχρονος αναμορφωτής της Μπορούσια λίγο πριν επιστρέψει σαν αντίπαλος στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» υπενθύμισε σε όλους πόσο καλός ατακαδόρος είναι, ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως μπορεί τα φώτα να πέφτουν πάνω του, αλλά το αγωνιστικό διακύβευμα είναι μεγάλο.

«Είναι καλύτερα να παίζεις εδώ από τη Β. Κορέα ή κάτι τέτοιο. Πάντα παίζαμε κόντρα σε φίλους και πάντα θέλαμε να τους κερδίσουμε. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Ήμασταν τυχεροί που ήρθαμε νωρίς γιατί αυτό μου έδωσε 20 λεπτά να βρεθώ με παλιούς φίλους. Δεν θα ήταν ωραίο να μην μου δοθεί η ευκαιρία. Αλλά το αύριο είναι διαφορετικό. Είναι η ημέρα του αγώνα και όλα αφορούν το ποδόσφαιρο. Θα το ξεκαθαρίσουμε στα αποδυτήρια. Δεν σκέφτομαι την κατάστασή μου ούτε για ένα δευτερόλεπτο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εάν η Ντόρτμουντ σκοράρει σίγουρα δεν θα πανηγυρίσω».

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε το σεβασμό του για τη Ντόρτμουντ, την οποία δεν δίστασε να χαρακτηρίσει καλύτερη της ομάδας του αυτή τη στιγμή. «Η Ντόρτμουντ έχει ωραίο τρόπο παιχνιδιού. Έχει παίκτες με θάρρος και παίζει επιθετικά όταν βγαίνει μπροστά. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δεν ήρθαμε εδώ χωρίς να ελπίζουμε ότι θα πάρουμε κάτι από το ματς. Θα υπάρξουν στιγμές στο ματς που θα μας δοθούν ευκαιρίες. Οι παίκτες μου δεν περιμένουν να τους δώσω κάτι πολύ αναλυτικό για κάθε αντίπαλο. Η Ντόρτμουντ είναι καλύτερη από εμάς σε αυτό το κομμάτι της σεζόν, αλλά είχαμε κι εμείς πολύ καλές στιγμές. Εάν δεν είμαστε καλοί τότε θα είναι εύκολο γι’ αυτούς. Εμείς ήρθαμε εδώ περνώντας πρώτα από την Άουγσκμπουργκ, κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο, και μετά παίξαμε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ήταν πιο μεγάλο παιχνίδι με μεγαλύτερη πίεση, οπότε είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να παίξουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε και τότε θα έχουμε μια ευκαιρία. Εάν είμαστε τόσο καλοί όσο μπορούμε να είμαστε, τότε θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι», τόνισε.

Προτεινόμενα Άρθρα