Η… σύμπραξη ενότητας!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η δεύτερη ανάγνωση των κινήσεων από τις δύο πλευρές, η επαφή τους και το μήνυμα στον οργανισμό του ΑΡΗ

Νίκος Λάσκαρης και Θεόδωρος Καρυπίδης βρίσκονται αμφότεροι στο προσκήνιο, τόσο για θέματα που αφορούν τα τμήματα τους όσο και για εκείνα που έχουν να κάνουν με τους ίδιους. 

Η χθεσινή γραπτή δήλωση-«ευχαριστώ» του νεαρού επιχειρηματία για τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και την συνεισφορά του στα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν αποτέλεσε την αρχή αλλά την συνέχεια μίας σχέσης και ενός κοινού στόχου των δύο ανδρών. 

Για όσους προλάβουν να «τρέξουν» στην ανακοίνωση Λάσκαρη στις 25 Μαρτίου και στην διάθεση του νομικού επιτελείου της ΚΑΕ στον ΑΣ, ούτε εκεί θα βρουν την αρχή. Και ο λόγος είναι ότι αυτή τοποθετείται πριν πεείπου 1,5 μήνα. 

Λάσκαρης και Καρυπίδης είχαν βρεθεί τυχαία στην Αθήνα μέσα στον Φεβρουάριο όταν και τους δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουν κατ ιδίαν σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο. Μία πρώτη επικοινωνία, που ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έκτοτε οι δύο άνδρες διατηρούν συχνή επαφή και μάλιστα στο πλαίσιο αυτό ο Λάσκαρης… παραχώρησε το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ (μεταξύ αυτών και ο κ. Σφυρής) στον ΑΣ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, για τις ανάγκες της εκκαθάρισης και όχι μόνο. Εκεί έρχεται και «κολλάει» η ανακοίνωση Λάσκαρη στις 25 Μαρτίου, όπως και η χθεσινή δήλωση Καρυπίδη. 

Στην ουσία, αυτό στο οποίο συμφωνούν Λάσκαρης και Καρυπίδης είναι η ενότητα που πρέπει να διέπει τον σύλλογο και πρέπει να βγαίνει στην επιφάνεια. Δύο νέα άφθαρτα πρόσωπα, που ηγούνται των δύο μεγαλύτερων τμημάτων του συλλόγου και αυτή τη στιγμή -άσχετα αν θα συνεχίσει ή όχι ο Καρυπίδης μετά το καλοκαίρι στο ποδοσφαιρικό τμήμα- δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ολόκληρος ο οργανισμός του ΑΡΗ. Τον δρόμο της ενότητας και της συσπείρωσης, μακριά από τα στρατόπεδα και την εσωστρέφεια που ταλανίζει τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Οπως όλα όμως, έτσι και αυτό μένει να φανεί στην πράξη και να δοκιμαστεί στην διάρκεια του χρόνου…

Προτεινόμενα Άρθρα