Η δική τους ώρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποιοι ελπίζουν σε αγωνιστικά λεπτά, στα πέντε παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν

Το παιχνίδι με τον Καμπανιακό είναι το πρώτο αδιάφορο βαθμολογικά για τον ΑΡΗ και θα σημάνει… επίσημα την αρχή του ροτέισον από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Είναι γνωστό ότι ο τεχνικός του ΑΡΗ θα δώσει από εδώ και πέρα χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ φέτος και παράλληλα θέλει να τους «τσεκάρει». Αλλαγές όμως που θα γίνουν πάντα με μέτρο και όχι μαζικά, ώστε να μην «χαλάσει» η γενικότερη εικόνα της ομάδας εντός του γηπέδου. 

Μία κατηγορία παικτών είναι αυτή των Βουτσιά, Κωνσταντινίδη και Ντόγου. Περισσότερο ο πρώτος και σε μικρότερο βαθμό οι άλλοι δύο, έχουν αγωνιστεί φέτος σε κάποια από τα παιχνίδια του ΑΡΗ. Σίγουρα όμως οι πέντε αγώνες που απομένουν, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και φυσικά να προσπαθήσουν να δείξουν πράγματα στον «Αναστό». Κάτι που ισχύει και με τον Σαμαρόπουλο, που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και η κατηγορία των… μικρών. Παίκτες όμως οι Μαζουλουξής, Μπουλγκουρίδης και Ανδρεάδης ανήκουν στην nouvelle vague του ΑΡΗ, για τους οποίους υπάρχει μία εικόνα από φιλικούς αγώνες όχι όμως και από επίσημους. Για αυτό δεν αποκλείεται να πάρουν το βάπτισμα του πυρός μέχρι τις 15 Μαΐου, ώστε να τους «τσεκάρει» και ο Αναστόπουλος εν όψει της νέας σεζόν, στην οποία ο ΑΡΗΣ θα είναι υποχρεωμένος να έχει στο ρόστερ συγκεκριμένο αριθμό παικτών από τις ακαδημίες του. 

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι κατά πόσο θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά φέτος ο Μπάμπης Παυλίδης. Ο ταλαντούχος μέσος έχει σταθεί αρκετά άτυχος, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία επιστροφής στην αγωνιστική δράση και μένει να φανεί αν θα προλάβει να παίξει μέχρι το τέλος της χρονιάς, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Προτεινόμενα Άρθρα