«Καλύτερος στον κόσμο ο Ρονάλντο, αλλά ο Μέσι… εξωγήινος»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε οτι Πορτογάλος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αλλά ο Λίο είναι από… άλλο πλανήτη.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα μάλιστα έκανε λόγο για τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, αποθεώνοντάς τους αμφότερους.

«Ο Μέσι έχει ένα ταλέντο που δεν έχει κανένας άλλος. Έχει μια τρομακτική ταχύτητα με τη μπάλα στα πόδια του και δεν μπορείς να του την πάρεις, ούτε να τον σταματήσεις. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε παίκτη», δήλωσε αρχικά Πικέ για τον Μέσι. 

Όσο για τον Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι πολύ διαφορετικός. Είναι ψηλός και πολύ δυνατός. Είναι ολοκληρωμένος και μπορεί να κάνει τα πάντα. Να σκοράρει πέναλτι, φάουλ, κεφαλιές, ενώ είναι πολύ καλός και στο ένας εναντίον ενός».

Ενώ κλείνοντας τη σύγκριση των δυο τους, είπε ότι: «Τόσο ο Μέσι όσο και ο Κριστιάνο είναι πολύ εντυπωσιακοί. Μιλάμε για τους δυο καλύτερους παίκτες όχι μόνο αυτή τη στιγμή, αλλά σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου. Πάντα λέω πως ο Μέσι δεν είναι άνθρωπος και πως ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος από τους ανθρώπινους ποδοσφαιριστές».

Προτεινόμενα Άρθρα