Απαντάει με μήνυση ο Ζλάταν

από AllAboutARIS

Ο Σουηδός γιατρός Κάρλσον, δήλωσε χθες ότι ο Ιμπραίμοβιτς κατά τη θητεία του στη Γιουβέντους ντοπαρίστηκε με σκοπό να αυξήσει την μυική του μάζα.

Ο Ζλάταν έχει περάσει από αμέτρητα αντιντόπινγκ τεστ στη καριέρα του, χωρίς να διαγνωστεί ποτέ ότι χρησιμοποίησε κάποια αναβολική ουσία.

Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα επιβεβαίωσε την πρόθεση του Σουηδού επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν να μηνύσει τον Κάρλσον: «Θα του ασκήσουμε μήνυση. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που μισούν. Ίσως ο κύριος Κάρλσον είναι ένας πρώην αθλήτης που απέτυχε. Ίσως ζηλεύει. Αυτός ο άνθρωπος έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Διέδωσε ψέματα».

«Ο Ζλάταν είχε περάσει από αντιντόπινγκ τεστ περίπου 15-20 φορές. Έχει εξεταστεί πάρα πολλές φορές. Η Γιουβέντους βρισκόταν τότε κάτω από το μικροσκόπιο. Είναι γελοίο. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι κατηγορίες δε στέκουν. Σε όσα κλαμπ αγωνίστηκε ο Ζλάταν δεν πήρε ούτε ασπιρίνη», συμπλήρωσε ο Ραϊόλα.

Όσον αφορά την διάθεση του Σουηδού ο ατζέντης του απάντησε: «Είναι ήρεμος. Είπε ότι αυτός δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να απαντήσει σε τέτοιου είδους κατηγορίες».

Προτεινόμενα Άρθρα