«Από το καλοκαίρι επιστρέφω»

από AllAboutARIS

«Θέλω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Μετά από ένα χρόνο αποχής, το καλοκαίρι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επιστρέψει στους πάγκους και το όνομά του εμφανίζεται επί μονίμου βάσεως στο ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο να φαντάζει το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Μιλώντας στην «O Jogo», ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι θα αναλάβει ομάδα, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποια. Αυτή, πάντως, θα γίνει σύντομα γνωστή.

«Μπορώ σχεδόν να σας εγγυηθώ ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην προπονητική. Έχω δεχθεί ορισμένες καλές προτάσεις. Τώρα μένει να σκεφτώ και να αποφασίσω ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Στο τέλος της σεζόν, όλοι θα ξέρουν ποια θα είναι η επόμενή μου ομάδα», είπε.

«Το μόνο σίγουρο, είναι ότι το μέλλον μου δε θα είναι στην Εστορίλ ή την Πάσος, γιατί αμφότερες διανύουν εξαιρετική σεζόν και δε θα αλλάξουν προπονητή. Θέλω μια ομάδα που πραγματικά θα έχω όρεξη να δουλέψω, που θα θέλω πολύ να βρίσκομαι εκεί», πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε πως «θέλω να δουλέψω σε ένα σύλλογο με υπευθυνότητα, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου δε θα υπάρχουν εύκολοι στόχοι. Αυτό, δε μου αφήνει και πολλές επιλογές», «φωτογραφίζοντας» -βάσει αγγλικών Μέσων- την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτεινόμενα Άρθρα