Νίκη με αλλαγές για Ρεάλ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Νίκησε με 4-0 την Έιμπαρ στη Μαδρίτη και περιμένει γκέλες των Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα

Με 8 αλλαγές στην 11άδα από το “σοκ” του Βόλφσμπουργκ, η Ρεάλ νίκησε με 4-0 την Έιμπαρ στη Μαδρίτη και περιμένει γκέλες των Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα 

Η Ρεάλ νίκησε με 4-0 την Έιμπαρ στη Μαδρίτη, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να κάνει 8 αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με την ήττα στο Βόλφσμπουργκ για τα προημιτελικά του Champions League και εν όψει φυσικά της ρεβάνς.
Ο Χάμες Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τα υπόλοιπα 3 γκολ (όλα στο πρώτο ημίχρονο) πέτυχε το ένα έκανε τις ασίστ στα άλλα δύο, σε Λούκας Βάθκεθ και Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Ο Πορτογάλος έφτασε τα 30 τέρματα στο πρωτάθλημα, όπου η Ρεάλ έφτασε τις 6 σερί νίκες και περιμένει αργότερα γκέλες των Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα.

 

ΡΕΑΛ: Κασίγια, Καρβαχάλ (63′ Ντανίλο), Πέπε, Νάτσο, Αρμπελόα, Καζεμίρο (54′ Κόβατσιτς), Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες, Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεσέ Ροντρίγκεθ (76′ Μπόρχα Μαγιοράλ).

ΕΪΜΠΑΡ: Ριέσγο, Αντέρ Κάπα, Πάντιτς, Ράμις, Λούνα, Εσκαλάντε, Ντάνι Γκαρθία, Αντριάν (46′ Μπόρχα Μπαστόν), Κέκο (72′ Χάιροβιτς), Πελετέιρο (46′ Γιουνκά), Ενρίτς.

Προτεινόμενα Άρθρα