Βγάζει την υποχρέωση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς Κόκε στην Χαλάστρα οι «κίτρινοι»

Η άνοδος είναι πλέον γεγονός για τον ΑΡΗ, όχι όμως και το φινάλε της χρονιάς που θα τελειώσει με το πέρας και των πέντε τελευταίων αγωνιστικών. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό.

Οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται από την ομάδα της Χαλάστρας στις 16:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4), σε ένα παιχνίδι… αγγαρεία, που αναμένεται παράλληλα να σηματοδοτήσει την «έναρξη» του ροτέισον το οποίο προγραμματίζει ο Νίκος Αναστόπουλος. 

Ο τεχνικός του ΑΡΗ θα αρχίσει από σήμερα να δίνει σταδιακά ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει φέτος αρκετό χρόνο συμμετοχής, από την στιγμή που και η μαθηματική άνοδο της ομάδας, του δίνει αυτή την ευκαιρία. Οι απουσίες βέβαια δεν λείπουν ούτε τώρα για τον «Αναστό», ο οποίος δεν υπολογίζει τον τραυματία Σέρχιο Κόκε. 

Ο Καμπανιακός από την άλλη έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο από τον ΑΡΗ. Ενδεχόμενη νίκη ή έστω ισοπαλία απέναντι στους «κίτρινους» θα ενισχύσει το γόητρο της ομάδας από την Χαλάστρα, η οποία παράλληλα ψάχνει κάποιους ακόμη βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Προτεινόμενα Άρθρα