Κόβουν τους μισθούς των παικτών στην Γιουνάιτεντ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απώλεια των… αστεριών, θα «πονέσει» τις τσέπες των ποδοσφαιριστών της Γιουάιτεντ

Είναι λογικό η αποτυχημένη φετινή σεζόν των «κόκκινων διαβόλων» να έχει και οικονομικές επιπτώσεις. Αυτές θα τις υποστεί αρχικά ο σύλλογος και κατ’ επέκταση και οι παίκτες, που δεν θα καταφέρουν να φέρουν την ομάδα στην κατάλληλη βαθμολογική θέση ώστε να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Καθώς δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν ο Λουίς φαν Χάαλ θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ ή αν θα είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο αυτός που θα τον αντικαταστήσει, το μόνο σίγουρο φαίνεται πως είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν θα δουν να μπαίνει… μαχαίρι στα λεφτά που παίρνουν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών «Times», η διοίκηση του συλλόγου έδωσε ένα κίνητρο, αλλά με τη μορφή τελεσιγράφου στους ποδοσφαιριστές: «Τελειώστε το πρωτάθλημα στην πρώτη τετράδα, αλλιώς θα γίνουν περικοπές στους μισθούς σας». Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν σήμερα την Τότεναμ και ο φαν Χάαλ και οι παίκτες του ξέρουν ότι ενδεχόμενη ήττα θα τους απομακρύνει από τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαΐκή διασυλλογική διοργάνωση. 

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα