Να μην ζήσει τελευταία φορά τον μύθο του;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα του έφταιγαν και οι δημοσιογράφοι του κύριου Τσέτσιλα

Στα δύο χρόνια που ο ΑΡΗΣ βαδίζει στον… Γολγοθά της Γ’ Εθνικής, δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν και ακόμα προσπαθούν να ζήσουν τον μύθο τους μέσω των «κίτρινων». Ανθρωποι που είναι γνωστοί μόνο μεταξύ γνωστών και τους ξέρουν μέχρι τα στενά όρια της γειτονιάς τους.

Πρόεδροι, μέλη διοικητικών συμβουλίων, παίκτες και διαιτητές, με τον Κώστα Τσέτσιλα από την Ενωση Γρεβενών να ξεχωρίζει από την τελευταία κατηγορία.

Ο ΑΡΗΣ δεν βρήκε σήμερα πρώτη φορά μπροστά του τον… wannabe πρώτη σφυρίχτρα της κατηγορίας. Τον συνάντησε πέρυσι στο Κιλκίς όπου ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του Καλογέρη. Τον συνάντησε και στην Καστοριά, όπου πάλι ακύρωσε κακώς γκολ του ΑΡΗ και συγκεκριμένα του Καπνίδη.

Σήμερα λοιπόν ήταν κάκιστος στον πειθαρχικό έλεγχο. Εδειξε… αξιοθαύμαστη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Καμπανιακού, ενώ χαρίστηκε στον Χατζόπουλο στο πολύ σκληρό τάκλιν πάνω στον Γεωργιάδη και δεν τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη πριν το ημίχρονο!

Πέραν του ΑΡΗ βέβαια, στο… διάβα του κομπλεξισμού και του ναρκισσισμού του, βρέθηκαν και οι δημοσιογράφοι. Την ώρα που οι άνθρωποι του Καμπανιακού δεν είχαν κανένα θέμα με την παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ εντός του γηπέδου, όπως γίνεται δηλαδή σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες του ΑΡΗ τα τελευταία δύο χρόνια. Λίγο πριν την σέντρα λοιπόν ενός αδιάφορου αγώνα, ο οποίος αποτέλεσε διαφήμιση για την περιοχή και τον Καμπανιακό, ο… Κολίνα ξύπνησε μέσα στον Τσέτσιλα ο οποίος έδωσε εντολή οι δημοσιογράφοι του ΑΡΗ να μείνουν εκτός γηπέδου, δυσκολεύοντας έτσι κατά πολύ το έργο τους για την ενημέρωση του κόσμου, σε ένα γήπεδο που δεν διαθέτει δημοσιογραφικά θεωρεία. Ακόμα και οι άνθρωποι του Καμπανιακού, ακόμη και ο δήμαρχος της Χαλάστρας προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά αυτός ήταν ανένδοτος, εξαντλώντας προκλητικά το πρωτόκολλο. Γιατί όμως δεν έκανε το ίδιο και πέρυσι με τους δημοσιογράφους στα δύο παιχνίδια που σφύριξε τον ΑΡΗ; Πέρυσι δεν τον ενοχλούσαν;;;;

Και έτσι φυσικά έζησε τον μύθο του. Οπως είναι πιθανόν να τον ζήσουν και άλλοι στην Φούτμπολ Λιγκ. Μόνο που ο κύριος Τσέτσιλας δύσκολα θα δει στο φύλλο αγώνος του γραμμένες αυτές τις δύο λέξεις που προσδιορίζουν την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Ο ΑΡΗΣ προχωράει και αυτός θα περιοριστεί ξανά στο όνομα που έχει χτίσει στα στενά όρια της γειτονιάς του… Αυτού και όλων των άλλων που προσπάθησαν να κάνουν όνομα μέσα από την αίγλη που κουβαλάει ο ΑΡΗΣ ακόμα και στην Γ’ Εθνική.

Προτεινόμενα Άρθρα