Κορυφαίος, αλλά και άτυχος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τα γκολ για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό

Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα στην χθεσινή αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Καμπανιακό και εκ των κορυφαίων στο διάστημα που αγωνίστηκε. 

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε αρχικά στην αριστερή πλευρά και έδειξε ορεξάτος, δημιουργώντας την πρώτη καλή φάση του ΑΡΗ, στο 13′. Από το 20′ και μετά όμως μετατοπίστηκε στην δεξιά, απ’ όπου φάνηκε να αποδίδει και καλύτερα. Είχε κίνηση με και χωρίς την μπάλα, προσπάθησε να πατήσει περισσότερο στην περιοχή και σε μία από αυτές τις περιπτώσεις έδωσε το προβάδισμα στον ΑΡΗ, στο 33ο λεπτό με ωραίο διαγώνιο σουτ. 

Από την άλλη βέβαια, όσο παραγωγικός ήταν στο πρώτο ημίχρονο, άλλο τόσο ήταν άτυχος αφού υπέστη ένα αιμάτωμα στον μηρό και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Ντούνη. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό που του δόθηκε η ευκαιρία και φρόντισε να την αρπάξει, φτάνοντας παράλληλα τα τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. 

Οσον αφορά τον τραυματισμό του, σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία σε πρώτη φάση.

Προτεινόμενα Άρθρα